We Are The ANSWEAR!
Vino cu noi într-o călătorie a tendințelor și bucură-te de spiritul liber al modei! Indiferent de stilul tău, aici îți vei găsi răspunsul, pentru că WE ARE THE ANSWEAR!

Answear este magazinul online de fashion ce cuprinde oferte pentru toată lumea: femei, bărbați și copii. Vei găsi aici îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, toate la doar un click distanță de tine. Poți face cumpărături din confortul casei tale, direct de pe canapea sau în timp ce îți bei cafeaua de dimineață. Am reușit să aducem într-un singur loc peste 500 de branduri pentru a-ți fi cât mai ușor să îți planifici ținutele tale și ale celor dragi. Vei găsi produse din toate categoriile de preț și stiluri, de la branduri premium (Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Pinko, DKNY) la branduri sportive (Adidas, Nike, Puma, New Balance), branduri populare de lifestyle și multe alte mărci de renume!

Cum te simți astăzi? Cum ai vrea să te îmbraci? Avem categorii pentru toate opțiunile vestimentare, așa că sigur îți vei găsi ceva pe placul tău. Am pregătit pentru tine rochii în toate culorile posibile, mini, midi sau maxi, cu imprimeu sau fără. Dacă preferi jeanșii, avem și aici multiple opțiuni. Dacă ești în căutarea confortului oferit de un hanorac oversized, leggings sau un set de bluză cu pantaloni de trening, tot aici le vei găsi. Pentru îmbrăcămintea de exterior, poți alege între geci ușoare de puf, paltoane din lână, geci de piele sau trenciuri subțiri de primăvară. Oferta de încălțăminte este variată, de la adidași clasici până la mocasini, iar pasiunea ta pentru accesorii își va găsi tot aici răspunsul: ghiozdane elegante sau sport, poșete de diferite dimensiuni, materiale și culori, pălării, mănuși, eșarfe sau diverse accesorii precum pixuri cu cristale Swarovski și brelocuri fashion.

Answear a fost înființat în 2011 în Polonia. În prezent, ne puteți găsi în alte 10 țări din Europa Centrală și de Est precum Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Ucraina, România, Bulgaria, Grecia, Croația, Cipru și Slovenia. Avem planuri de dezvoltare în continuare, nu ne oprim aici! Printre avantajele noastre se numără livrarea rapidă din stoc și returul gratuit. De asemenea, poți alege din mai multe metode de livrare, plata ramburs sau online prin metode sigure de plată, iar programul nostru de loialitate Answear Club transformă experiența de shopping într-una din ce în ce mai plăcută!

Answear nu este numai despre modă și cumpărături - dezvoltăm împreună o comunitate frumoasă prin proiectele pe care le desfășurăm. Susținem tinerele talente prin concursuri precum Duelul Stiliștilor și Project Packshot, susținem mediile defavorizate prin programul Wear & Share și nu suntem indiferenți la ajutorul de care au nevoie cei mai puțin norocoși, prin donații către orfelinate și nu numai. Schimbă lumea în mai bine alături de noi - WE ARE THE ANSWEAR!
Livrare și retur gratuite

Livrare și retur gratuite

Comandă cu încredere și returnează ce nu-ți place! Livrarea și returul sunt gratuite, pentru clienții înregistrați, la toate comenzile de cel puțin 240 RON

Expediere în 24h

Expediere în 24h

1 eco-pack

Answear Club

Answear Club

Înscrie-te într-un program de loialitate care îți oferă beneficii reale! Cu punctele colectate îți poți reduce prețul comenzilor cu până la 50%