• Încălțăminte
      • Bocanci de munte
      • Botine

Cougar

Numărul de produse: 4
Sorteazăpopularitate
Gen
Mărime
Culoare
Preț
-30%
Planet Friendly
Cougar cizme de iarna
Cougar cizme de iarna
698.90 LEI
999.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 699.90 LEI
-30%
Cougar bocanci Suma Rubber Leather
Cougar bocanci Suma Rubber Leather
593.90 LEI
849.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 589.90 LEI
-30%
Cougar cizme de iarna
Cougar cizme de iarna
523.90 LEI
749.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 519.90 LEI
-30%
Planet Friendly
Cougar cizme de iarna
Cougar cizme de iarna
698.90 LEI
999.90 LEI
Cel mai mic preț în 30 de zile*: 699.90 LEI

Cougar – liber de stil pentru încălțăminte funcțională și la modă

Înființată în 1948, în Canada, Cougar este un brand de bază pentru încălțămintea casual, ce deține o gamă largă de produse pentru a satisface toate segmentele și cerințele. Fondatorii au creat un brand puternic care a devenit sinonim cu calitatea și inovația. Cougar s-a transformat într-o icoană a modei odată cu crearea unei cizme de iarnă simplă, pentru vremea aspră din Canada. Pillow Boot a fost special concepută pentru a menține picioarele calde și uscate. Din piele moale, cu o căptușeală caldă de pâslă, Pillow Boot a fost creată pentru o țară familiarizată cu iernile lungi și reci. De atunci, brandul a jonglat cu designul produselor, astfel încât, până în prezent, a vândut milioane de articole. 

Păstrând încă rădăcinile canadiene, Cougar rămâne fidelă moștenirii sale, combinând moda cu funcționalitatea, doi factori care au făcut ca brandul să fie cunoscut pe întreg globul. Încă de la început și până în prezent, compania folosește tehnici speciale de confecționare și impermeabilizare cu tehnologie avansată, pentru a se asigura că fiecare articol de încălțăminte este confortabil și de lungă durată. Designul pieselor de încălțăminte Cougar este curat și simplu, având un aspect minimalist. 

Alege piesele regăsite în colecția Cougar din magazinul ANSWEAR.ro

Brandul caută în mod constant să își îmbunătățească procesele și să dezvolte noi modalități de a-și servi clienții. Misiunea Cougar este de a oferi tuturor o experiență de stil de vârf. Astfel, brandul se concentrează pe furnizarea de cizme pentru zăpadă care întruchipează atât lux, cât și calitate pentru clienții săi. Designul reflectă natura luxoasă a mărcii, combinând în același timp simplitatea și rafinamentul. În portofoliul ANSWEAR.ro vei descoperi colecția Cougar online cu cizme pentru zăpadă, perfecte pentru orice ocazie. Poți opta pentru un model negru, confecționat prin combinarea materialelor textile cu pielea întoarsă. Aceste cizme sunt impermeabile și izolate, cu un interior confortabil și o ușoară platformă, pentru ca tu să te simți comod în orice moment. Îți dorești o pereche de încălțări din piele ecologică? Optează pentru cizme de zăpadă din materiale textile și piele ecologică, cu un sistem de izolare special creat, ce asigură menținerea căldurii și rezistența la apă. Negrul domină paleta de culori a mărcii, reprezintând stabilitatea, loialitatea și fiabilitatea. Brandul folosește astfel de nuanțe de culori pentru a evoca sentimente de încredere, siguranță și securitate.

Cougar – un brand revitalizat și cu o identitate vizuală proaspătă

În ultimii ani, Cougar a pus un mai mare accent pe crearea unor noi articole incitante, cu un aspect modern și proaspăt. Brandul înfățișează cel mai înalt standard de calitate și design, în toate ​​produsele create. Îmbinând moda cu funcționalitatea, piesele de încălțăminte Cougar reprezintă articole de încălțăminte de ultimă generație, perfecte pentru persoanele aflate mereu în mișcare. Descoperă piesele incitante Cougar pe ANSWEAR.ro și creează cele mai cool ținute în sezonul răcoros. Poartă cizmele negre pentru zăpadă atât în timpul vacanțelor de iarnă la munte, cât și în ținutele de zi cu zi. Versatilitatea designului le face perfecte alături de echipamentul sportiv pentru drumeții și zăpadă. De asemenea, le poți integra cu ușurință în ținute casual, alături de blugi și jachete sau paltoane. Răsfoiește noile colecții Cougar pe ANSWEAR.ro, decide ce produse vrei să porți și alege-ți mărimea potrivită, aplicând filtrele de mărime. Adaugă-le în coșul de cumpărături și profită de livrarea rapidă pe care ANSWEAR.ro ți-o oferă.