Conținutul coșului (0) Pentru livrarea gratuită mai lipsește 0 LEI
Expedierea:
0,00 LEI
Împreună:
0 RON
Trimite wishlist Lista ta (0)

Introdu adresele de e-mail ale persoanelor cărora vrei să le trimiți wishlistul tău.

Cum funcționează depozitul?
  • Limita produselor Favorite este de 100 produse.
  • Adăugarea produsului în Wishlist nu înseamnă și rezervarea lui.
  • Conținutul Wishlist-ului este salvat automat.
  • Produsele vândute sunt marcate ca "indisponibile".
  • Pentru clienții care nu sunt logați, conținutul coșului cu produse favorite este păstrat timp de o lună.
  • Pentru clienții logați conținutul coșului este salvat până în momentul ștergerii acestuia.
Dragă utilizator, folosești o versiune mai veche a browserului, ceea ce face unele funcții ale magazinului pot funcționa greșit sau nu vor fi disponibile pentru tine. Actualizează browserul ca să poți folosii toate funcționalitățile Answear.com
Schimbă limba
Regulamentul concursului "Duelul stiliștilor"

REGULAMENTUL CONCURSULUI “DUELUL STILIȘTILOR 2018/2019”

 

1.    Termeni generali

1.1. Acest ”Regulament” stabilește regulile, scopul dar și termenii și condițiile participării în concursul numit “Duelul Stiliștilor 2018/2019” (denumit mai departe “Duelul” pentru simplitate). Prezentul Regulament este obligatoriu pentru toți Participanții.

1.2. Organizatorul Duelului (denumit mai departe “Organizatorul” pentru simplitate) este magazinul online care deține domeniul www.ANSWEAR.ro care este deținut de către compania WEARCO Sp. z o.o. cu sediul în Polonia, Cracovia la adresa Na Zjeździe 11, 30527 Kraków, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Curtea Cracovia sub numărul KRS 0000414701; NIP: 679-308-0390 cu un capital total de PLN 708,750.00.

1.3. Duelul va fi organizat pe teritoriul Republicii Polonia, Republicii Cehe, Slovaciei, României, Ungariei și Ucrainei. Pe teritoriul României, Duelul se va desfășura via website-ul https://duelulstilistilor.answear.ro/ între 17 Septembrie 2018 începând cu ora 9:00 și până la ora 23:59 pe data de 17 Decembrie 2018 conform prezentului Regulament.

1.4. Doar persoanele cu reședință pe teritoriul României, care au peste 18 ani împliniți (denumiți mai departe, pentru simplitate, “Participantul” sau “Participanții”) pot lua parte la Duel.

1.5. Angajații, asociații, reprezentanții Organizatorului sau membrii familiei acestora nu pot participa la Duel. Noțiunea de membrii familiei include ascendenți, descendenți, frați, surori, soți/soții, frații și surorile soților sau soțiilor, părinții soților sau soțiilor și părinții sau copii naturali sau prin adopție ai unora dintre aceștia.

1.6. Duelul este organizat în 3 etape descrise mai jos:

Etapa 1 – trimiterea înscrierilor în concurs pe baza cărora membrii juriului vor selecta 15 participanți finaliști pentru a doua etapă. Etapa 1 va dura de pe 17 Septembrie 2018 ora 9:00 și până pe 15 Octombrie 2018 ora 23:59.

Etapa 2 – realizarea unei teme de styling (spre exemplu, un minim de 4 ținute cu produse din colecția Answear ediție limitată creată special pentru acest eveniment sub numele de Duelul Stiliștilor) și trimiterea fotografiilor către Organizator. Etapa a 2-a va dura de pe 22 Octombrie 2018 de la ora 9:00 și până pe 20 Noiembrie 2018 ora 23:59.

Etapa 3 – selectarea celor mai buni 3 finaliști de către juriu. Etapa a 3-a va dura între 21 noiembrie și 30 noiembrie ora 23:59.

2.    Termeni și condiții pentru a participa la Duelul Stiliștilor  

2.1. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a participa la Duel sunt următoarele:

2.1.1.Completarea corectă a formularului aflat la adresa https://duelulstilistilor.answear.ro/ prin furnizarea datelor personale corecte ale Participantului: nume, număr de telefon, adresă de email și consimțământul de prelucrare și procesare a datelor personale în scopul participării la Duelul Stiliștilor.

2.1.2.Trimiterea a maxim 5 fotografii (denumite mai departe “Materiale”) reprezentând ținute create de participant, pe care acesta le consideă a fi cele mai bune și cele mai reprezentative. Toate ținutele vor trebui să fie prezentate fie pe un model, fie direct purtate de către Participant. Fotografiile pot fi fotografii documentând fosta activitate a Participantului, nu trebuie să fie create special pentru Duel, dar trebuie să poarte semnătura participantului și să fie original ale lui.

2.1.3.Niciunul dintre Materialele trimise de Participant nu poate să încalce drepturi ale terțelor părți, mai ales drepturi personale, de drept de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală, cum ar fi drepturi de publicare și nu poate dezvălui date personale fără consimțământul persoanelor implicate.

2.2. Îndeplinirea condițiilor și cerințelor specificate în secțiunea 2.1. constituie trimiterea formală a înscrierii Participantului în Duel (denumită mai departe “Înscrierea” pentru simplitate). Participantul poate să se înscrie de mai multe ori și să facă mai multe Înscrieri în concurs, dar deși are acest drept, doar prima sa înscriere va fi luată în considerare și va fi luată în calcul de către Organizator.

2.3. Dacă Organizatorul constată sau află că Înscrierea nu îndeplinește cerințele specificate, Organizatorul își rezervă dreptul de a îl exclude pe Participant din Duel. Participantul poate să depună o plângere legat de decizia Organizatorului de a îl exclude din concurs conform cu regulile specificate mai jos în secțiunea 8.4.

2.4. Trimiterea Materialelor ca parte a Înscrierii Participantului reprezintă declarația Participantului că el este autorul Materialelor (atât fotografii cât și ținute și alte materiale ce au legătură cu Înregistrarea Participantului) și că Materialele nu încalcă niciun drept al unei părți terțe, incluzând drepturile legate de fotografiile modelului din Materiale. Participantul este unicul răspunzător și suportă singur consecințele oricăror cereri sau pretenții ale părților terțe pentru folosirea Materialelor de către Organizator, Materiale care sunt subiectul prezentului Regulament.

2.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a publica Materialele – trimise ca parte a Înscrierii Participantului în Duel – pe website-ul https://duelulstilistilor.answear.ro/ pentru a prezenta Participanții care au participat la Duel, incluzând publicarea și specificarea numelui acestora.

3.    Condițiile de calificare în etapa a 2-a a Duelului Stiliștilor  

2.  

3.  

3.1. Ca urmare a verificării de către Organizator a tuturor Înscrierilor cu privire la cerințele specificate în secțiunea 2.1 de mai sus, selectarea participanților care trec de etapa 1 și ajung în etapa a 2-a va fi făcută de către un Juriu format din:

Roxana Voloșeniuc (Redactor-Șef ELLE România)

Maurice Munteanu (Fashion Editor ELLE România)

Ana Morodan (Fashion Blogger)

Mara Coman (Redactor-Șef Marie Claire România)

Atunci când vor lua decizia de a selecta participanții, membrii Juriului vor lua în calcul următoarele criterii: cunoașterea trendurilor în fashion, diversitatea ținutelor și versatilitatea lor, estetica ținutei și fotografiei trimise, design-ul, creativitatea și originalitatea.

3.2. Câștigătorii celei de a 2-a etape vor fi selectați de către Juriul indicat în secțiunea 3.1 după verificarea probelor din concurs trimise de către Organizator în termeni de observare și respectare a cerințelor specificate în secțiunile 4.2. – 4.7. de mai jos.

3.3. Până pe data de 22 Octombrie 2018, Organizatorul va informa persoanele selectate și calificate în etapa a 2-a a Duelului via email trimis la adresa indicată în formularul de Înscriere inițial.

3.4. Dacă Organizatorul nu primește confirmare a dorinței Participantului de a participa în etapa a 2-a în termen de 3 zile de la anunțarea rezultatelor celei de-a 2-a etape și în termen de 3 zile de la anunțarea Participantului cu privire la calificarea sa, Participantul este exclus din Duelul Stiliștilor și Organizatorul va califica automat și va informa următorul Participant aflat pe lista de așteptarea în urma jurizării.

 

4.    Organizarea celei de-a 2-a etape și Termeni și Condiții pentru participarea în Duelul Final

 

4.1.  15 Participanți se vor califica în a 2-a etapa a Duelului Stiliștilor și aceștia vor trebui să creeze până pe 20 Noiembrie 2018 ora 23:59 4 ținute diferite pentru o ședință foto, ținute care să reflecte tendințele pentru sezonul de primăvară-vară 2019 și care să fie inspirate de marile capitale ale modei din lume și create cu ajutorul produselor trimise de către Organizator. Fiecare Participant va trebui să prezinte toate produsele trimise de către Organizator în ținutele lui sau ei; cel puțin o fotografie ar trebui să prezinte modelul întreg și cel puțin o fotografie ar trebui să fie de tip portret. Fiecare fotografie trebuie să prezinte cel puțin un produs din colecția Duelul Stiliștilor 2018/2019, dar fotografiile pot prezenta și produse ale altor branduri, situație în care Participantul se asigură că respectă drepturile de proprietate intelectuală aferente folosirii acestor altor branduri.

4.2. Ținutele ar trebui să fie prezentate pe un model care are vârsta de minim 18 ani împliniți sau pe Participantul însuși.

4.3. Fotografiile ținutelor trimise trebuie să fie fișiere JPG sau să aibă high quality dpi (sau cel puțin 300).

4.4. Fotografiile și ținutele trimise trebuie să fie realizate doar de către Participant singur.

4.5. La ședința foto descrisă de mai sus pentru realizarea ținutelor pot participa un fotograf profesionist, un hairstylist și un make-up artist. Totuși, Participantul trebuie să fie unicul stilist care realizează ținutele (cu alte cuvinte, Participantul însuși trebuie să fie cel care să realizeze ideea, să selecteze produsele și accesoriile și să combine elementele pe model).

4.6. Fotografiile finale ale ținutei vor fi trimise de fiecare Participant care s-a calificat în cea de-a 2-a etapă către Organizator printr-o modalitate care să asigure individualizarea lor în funcție de expeditor.

4.7. Dacă un Participant la etapa a 2-a se retrage de la participarea în etapa a 2-a în timp ce aceasta este încă în desfășurare, el sau ea este obligat să trimită produsele primite de la Organizator însoțite de etichete în 3 zile de la informarea Organizatorul legat de retragerea sa din concurs. Participantul va fi atunci responsabil de achitarea costurilor de transport, dar și de riscurile legate de transportul hainelor.

4.8. Prin participarea în etapa a 2-a a Duelului, Participantul acceptă faptul că produsele trimise de către Organizator sunt 4 piese vestimentare mărimea S și un accesoriu de tip pantofi mărimea 40.

 

5.    Duelul Stiliștilor – etapa finală

5.1. În cadrul desfășurării celei de-a 3-a etape, Juriul indicat mai sus în secțiunea 3.1. va selecta 3 persoane (mai departe denumiți “Câștigătorii” pentru simplitate) dintre participanții care au trimis fotografii cu ținute ca parte a participării acestora în etapa a 2-a. Câștigătorii vor primi următoarele premii:

Premiul cel mare pentru locul 1

·         un voucher de cumpărături în magazinul online www.ANSWEAR.ro în valoare de 1000 RON și valid între 1.12.2018 și 1.02.2019. 

·         un smartwatch mostră gratuită din partea Fitbit

·         set de îngrijire Sephora în valoare de 71 lei

·         set de machiaj Sephora în valoare de 176 lei

Premiul pentru locul al 2-lea

·         un voucher de cumpărături în magazinul online www.ANSWEAR.ro -în valoare de 1000 RON și valid între 1.12.2018 și 1.02.2019. 

·         un smartwatch mostră gratuită din partea Fitbit

·         o pereche de căști cu titlu de mostră gratuită din partea Fitbit

Premiul pentru locul al 3-lea

·         un voucher de cumpărături în magazinul online www.ANSWEAR.ro în valoare de 1000 RON și valid între 1.12.2018 și 1.02.2019. 

·         un smartwatch mostră gratuită din partea Fitbit

 

5.2. Fiecare Participant la etapa a 2-a a Duelului va primi un premiu adițional format din 5 produse ANSWEAR care au fost utilizate pentru a crea ținutele din etapa a 2-a. Participantul va primi premiul mai sus menționat doar cu condiția să trimită fotografiile ținutelor în conformitate cu condițiile specificate la secțiunea 4 de mai sus. Valoarea celor 5 produse este 860 RON.

5.3. Regulile cu privire la utilizarea codurilor de voucher indicate mai sus sunt descrise pe voucherul printat și trimis către fiecare Câștigător la finalul Duelului.

5.4. Rezultatele Duelului vor fi anunțate de către o Comisie în cel mult 14 zile de la încheierea Duelului, adică în data de 4 Decembrie 2018.

5.5. După ce Organizatorul stabilește Premiul, acesta va informa câștigătorul via email trimis către adresa de email furnizată de câștigătorul Premiului la Înscriere. Odată cu informarea despre acordarea Premiului, Organizatorul îl informează pe Câștigător despre obligația de a trimite datele specificate în secțiunea 5.8. din acest Regulament.

5.6. Premiile vor fi expediate și livrate pe cheltuiala Organizatorului prin serviciul de curierat la adresa Câștigătorului și în atenția persoanei desemnate, pe care acesta le va furniza prin email. Obligația aceasta de a expedia premiile este valabilă doar pe teritoriul României. Dacă adresa la care premiul trebuie să fie trimis se află în afara teritoriului României, Organizatorul are dreptul să întârzie trimiterea premiului până când Organizatorul primește fonduri de la Participant care să acopere costul de trimitere a Premiului în afara teritoriului României.

5.7. Dacă datele menționate de către Participant în formularul de înscriere nu sunt trimise la adresa indicată de Organizator în 7 zile de la primirea notificării de câștigare a concursului descrisă în secțiunea 5.5. de mai sus, premiul acordat va fi pierdut.

5.8. Conform prevederilor legate în vigoare, câștigarea unui Premiu în cadrul unui concurs atrage după sine obligația de a plăti impozit pe venit pentru premii, câștigătorul este obligat să înmâneze datele necesare îndeplinirii obligațiilor legale de către Organizator, conform legii și anume CNP (codul numeric personal de identificare), CUI și informații legate de numele complet și datele participantului.

5.9. Plătitorul impozitului conform secțiunii 5.8. este Organizatorul.

5.10.      În cazul în care nu este posibilă înmânarea premiilor ca urmare a absenței persoanei desemnate cu primirea, a furnizării de date incorecte sau date expirate ori modificate cu privire la care Organizatorul nu a fost informat sau în cazul în care Câștigătorul nu îndeplinește condițiile specificate în prezentul Regulament ori dacă o eventuală livrare a Premiului eșuează de 3 ori, Premiul este pierdut.

5.11.      Dacă rezultă și se constată în timpul Duelului că nu sunt îndeplinite cerințele specificate în prezentul Regulament de către Câștigător, Participantul respectiv își pierde dreptul de a mai colecta Premiul și Comisia selectează din nou un Câștigător al Duelului.

 

6.    Folosirea materialelor rezultate în urma participării la probele din Duelul Stiliștilor:

6.1. Fiecare Câștigător cesionează exclusiv Organizatorului, fără vreo plată, dar în schimbul premiului primit, drepturile patrimoniale asupra fotografiilor făcute, precum și ținutelor realizate în timpul celei de-a doua etape a Duelului Stiliștilor fără limitări de timp sau limitări teritoriale, putând folosi ulterior Materialele pentru următoarele scopuri:

1)    Înregistrare și reproducere în sensul creării de copii prin orice mijloace tehnice posibile și prin orice mijloace în orice număr de copii și prin orice tehnică, în special digital, prin printarea, înregistrarea, copierea sau simularea respectivelor Materiale;

2)    Plasarea pe piață, închirierea, împrumutul, leasing-ul sau vânzarea copiilor Materialelor;

3)    Folosirea integrală sau a elementelor individuale ale Materialelor în scopul creării conținutului advertorial și a reproducerii acestuia cu metodele specificate la secțiunea 6.1 de mai sus;

4)    Distribuirea Materialelor astfel încât oricine să aibă acces la acestea de oriunde și oricând va dori;

5)    Introducerea Materialelor în memoria unui computer sau al unui alt device care funcționează similar;

6)    Distribuirea Materialelor pe Internet, la TV sau în presă și social media.

6.2. În schimbul Premiului primit de către Câștigător, Organizatorul achiziționează și dreptul de a realiza opera derivate după Materiale și dreptul exclusiv de a autoriza alte personae să utilizeze sau să adapteze Materialele, fără limită teritorială sau de timp, în scopuri enumerate în secțiunea de mai sus.

6.3. Prin trimiterea Materialelor, Câștigătorul Concursului declară că el este unicul autor al ținutelor create și că are drepturile de proprietate intelectuală asupra muncii sale și asupra Materialelor, dar și că Materialele sunt o muncă originală, o creație proprie, că Materialele nu au defecte tehnice și nu încalcă niciun drept de proprietate intelectuală a vreunui terț. Participantul de asemenea declară că are acceptul modelului din fotografii pentru folosirea muncii și portretului acestuia în Materiale în scopurile enumerate la secțiunile 6.1 și 6.2. Participantul este unicul răspunzător pentru orice cereri ale terțelor părți cu privire la folosirea Materialelor și a drepturilor de folosință ale acestora conform regulilor specificate în prezentul Regulament. În cazul în care o terță parte va avea vreo pretenție sau va face o reclamație cu privire la utilizarea muncii acesteia sau a drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul Materialelor, Câștigătorul este obligat să acționeze pentru a lua asupra sa răspunderea și a degreva Organizatorul de orice răspundere.

6.4. Organizatorul poate transfera drepturile de autor și celelalte drepturi de proprietate intelectuală asupra Materialelor oricăror terțe părți fără niciun consimțământ din partea Câștigătorului.

6.5. În schimbul Premiului primit, Participantul îl autorizează pe Organizator să își exercite drepturile morale cu privire la Materiale pentru a: (i) menține controlul ca autor (ii) menține integritatea conținutului și formei Materialelor.

6.6. Înainte de a primi Premiul, Câștigătorul este obligat să trimită o cerere scrisă conform tiparului primit de la Organizator și indicat de către acesta, cu confirmarea acceptului său cu privier la folosirea Materialelor de către Organizator conform prezentului Regulament.

2. 

3. 

 

7. Procesarea Datelor cu Caracter Personal ale Participanților în Duelul Stiliștilor

7.2.  

7.2.  

7.2.  

7.2.  

7.2.  

7.2.  

7.1. Operatorul datelor cu caracter personal este Organizatorul, compania Wearco Sp. Z o.o. cu sediul în Polonia la adresa ul. Na Zjeździe 11, 30-527 Kraków (KRS 0000414701).

7.2. Datele personale pe care Operatorul le prelucrează sunt: nume, prenume, vârstă, adresă, adresa de email, număr de telefon, fotografii, pe care ni le puneți la dispoziție, informații cuprinse în documentele pe care ni le puneți la dispoziție, IP. De asemenea, în cadrul Duelului Stiliştilor se vor colecta materiale foto care pot fi utilizate de către Operator în scopul serviciilor de reclamă, marketing și publicitate inclusiv prin publicare pe diverse rețele de comunicare. Când vizitați website-ul https://duelulstilistilor.answear.ro/, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dumneavoastră, cum ar fi informații despre browser, adresa IP, fus orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv.

7.3. Datele cu caracter personal ale Participanţilor sunt prelucrate, printre altele în următoarele domenii: (i) pentru organizarea şi desfăşurarea concursului Duelul Stiliştilor – temeiul pentru prelucrarea datelor va fi în acest caz contractul încheiat cu Operatorul prin acceptarea prezentului Regulament; (ii) în scop de marketing şi promovare a concursului Duelul Stiliştilor, precum şi a materialelor folosite pentru ţinutele promovate – în acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor Participantului este consimțământul acestuia, care nu este obligatoriu și poate fi retras în orice moment; (iii) în scopuri statistice pentru nevoile interne ale Operatorului – în acest caz, temeiul pentru prelucrare va fi interesul legitim al Operatorului care se bazează pe colectarea informațiilor care fac posibilă dezvoltarea activității și ajustarea serviciilor oferite prin magazinul online; (iv) pentru a confirma executarea de către Operator a obligațiilor sale și pentru a înainta pretenții sau pentru a se apăra împotriva pretențiilor care pot fi înaintate Operatorului, pentru a preveni sau detecta frauda – temeiul pentru prelucrarea datelor Participanţilor, în acest caz, va fi interesul legitim al Operatorului.

7.4. La înscrierea la concursul Duelul Stiliştilor, Participantul furnizează anumite date personale necesare pentru a lua parte la concurs. Refuzul de a furniza datele necesare participării la concurs are drept rezultat incapacitatea Organizatorului de a lua acel Participant în considerare. Absenţa consimţământului unui Participant Câştigător lipseşte Organizatorul de finalitatea organizării Duelului Stiliştilor şi împiedică Organizatorul să acorde premiul, urmarea fiind acordarea premiului următorului Participant cu punctajul cel mai mare. Dacă este exprimat consimțământul, acesta poate fi retras în orice moment. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării înainte de retragere.

7.5. Operatorul va pune datele cu caracter personal ale Participanţilor la dispoziția entităților care colaborează cu Organizatorul în desfăşurarea concursului Duelul Stiliştilor.

7.6. Datele cu caracter personal furnizate de Participanţi vor fi prelucrate în timpul necesar pentru a desfăşurarea, finalizarea şi promovarea concursului Duelul Stiliştilor, precum și pentru înaintarea pretențiilor sau apărarea împotriva pretențiilor care pot fi înaintate Operatorului – dar nu mai mult de 10 ani de la data furnizării către Operator de către Participant a datelor sale.

7.7. Operatorul utilizează instrumente de securitate informatică și măsuri organizatorice care au ca scop minimizarea riscului scurgerii de date, al distrugerii, dezintegrării acestora, cum ar fi sistemul de firewall, sisteme de securitate antivirus și anti-spam, procedurile interne de acces, de prelucrare a datelor și de recuperare în caz de dezastru, precum și sistem de backup care rulează pe multe niveluri. Magazinul online www.ANSWEAR.ro oferă un nivel foarte ridicat de securitate prin utilizarea Web application firewall (WAF) și sistem de securitate împotriva atacurilor DDoS, un nivel ridicat de criptare HTTPS / SSL, în conformitate cu cele mai bune practici acceptate, cooperează cu furnizori de hosting selectat cu atenție care posedă certificate în domeniul managementului calității ISO 9001 și îndeplinesc cerințele AQAP-2110, precum și certificatul de management al securității informațiilor conform standardului ISO / IEC 27001.7.8. Cererile de acces la date, corectare, actualizare, transfer și ștergere a datelor personale, de opunere la prelucrarea datelor şi de limitare a procesării acestora trebuie trimise la adresa de email marketing@answear.ro cu subiectul “Duelul Stiliștilor 2018/2019” sau la adresa biroului Organizatorului şi anume: Wearco Sp. z o.o. cu sediul în Polonia la adresa ul. Na Zjeździe 11, 30-527 Kraków (KRS 0000414701).

7.8. Participantul are dreptul să prezinte o plângere Președintelui Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în legătură cu prelucrarea datelor sale personale de către Operator.

8. Prevederi finale

1.1  

8.1. Organizatorul monitorizează constant și continuu procesul de desfășurare a înscrierilor în Duelul Stiliștilor și în cazul unei suspiciuni legitime conform căreia Participantul a furnizat date cu caracter  personal incomplete sau false, în cazul descoperirii unor încălcări a drepturilor de autor și a altor drepturi de proprietate intelectuală legitime și confirmate legate de Materialele trimise, Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica datele cu caracter personal furnizate de Participant în timpul Duelului Stiliștilor.

8.2. Mențiunea din secțiunea 8.1. este aplicabilă pentru părțile terțe relevante sau oameni care doresc să devină Participanți, mai ales dacă ar rezulta că în participarea la Duelul Stiliștilor și câștigarea Duelului au acționat într-un mod lipsit de onestitate sau într-un mod care nu este în linie cu Regulamentul sau cu bună credință.

8.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și actualiza prezentul Regulament pe parcursul Duelului, dar doar dacă acest lucru nu împiedică drepturi deja exercitate de către Participanți. Amendamentele intră în vigoare din ziua în care au fost publicate pe Website.

8.4. Orice reclamații sau contestații cu privire la desfășurarea Duelului Stiliștilor trebuie trimise la adresa Organizatorului în scris prin email la adresa marketing@answear.ro cu subiectul emailului “Duelului Stiliștilor 2018/2019” sau la adresa poștală: Wearco Sp. z o.o., ul. Na Zjeździe 11, 30-527 Kraków. Cererea sau contestația ar trebui să conțină o justificare. Contestațiile sau reclamațiile cu privire la desfășurarea Duelului Stiliștilor vor fi confirmate și acceptate în termen de 7 zile de la finalizarea Duelului Stiliștilor. Reclamațiile și contestațiile vor fi tratate de Comisia numită de Organizator în termen de 7 zile de la ziua primirii reclamației.

8.5. Prin participarea la Duel, Participantul își dă acordul cu privire la respectarea termenilor și condițiilor de participare descries în prezentul regulament al Duelului Stiliștilor.

 

***-***

Abonează-te la newsletter și primești 50 lei pentru prima comandă
Spune-ne cine esti pentru a primi informatii relevante pentru tine.
Multumim pentru abonarea la newsletter - un email v-a fost trimis la adresa indicata.
De ce merită?
  • 50 RON pentru primele cumpărături
  • Ai acces la oferte exclusive abonaților
  • Afli mai repede cele mai tari oferte și promoții
  • informații despre noutățile din magazin
*Discountul este valabil la toate produsele din oferta ANSWEAR.ro și poate fi folosit o singură data, la o comandă de peste 250 lei.
Închide
Site-ul folosește cookie-uri, cu scopul de a realiza serviciile conform cu Politica de confidențialitate. Poți specifica termenii de stocare sau acces la cookies în browserul tău sau configurarea serviciului. Acestea se fac în conformitate cu principiile utilizării cookie-urilor găsite în Politica de confidențialitate, unde puteți găsi principiile procesării datelor dvs. personale de către noi.
Închide