Citește în 4 min 29 Aug 2019

Cele mai bine vândute produse de pe answear.ro în luna august

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Lunar, facem un top al celor mai dorite produse de pe answear.ro. Ești curios să afli ce anume s-a vândut cel mai bine în luna august? Citește articolul și află!

În topul de luna aceasta avem un nou brand care nu s-a mai aflat până acum în primele locuri. Citește mai departe și vezi care este brandul surpriză al lunii august!

10.Pantofi sport Tommy Hilfiger

Acești sneakerși au cucerit îndeajuns de mulți bărbați încât să se afle în top 10 al celor mai bine vândute produse din luna august. Să fie oare datorită tălpii deosebite sau a simplității sale elegante cu care nu dă greș niciodată Tommy Hilfiger?

9.Cămașă Tommy Jeans

Vara nu îți vine să porți absolut nimic mulat pe corp, așa că acest model de cămașă a ieșit în evidență tocmai datorită croielii sale lejere. Modul de prezentare, cu o borsetă în talie, ne arată faptul că nu este nevoie să ne ascundem silueta atunci când purtăm haine largi.

8.Tricou Tommy Hilfiger

Dacă în luna iunie, la început de vară, acest tricou se afla pe locul 2 în vânzările ANSWEAR.ro, se pare că rămâne în continuare printre preferințe însă pe ceva locuri mai jos. Brandul expus pe partea din față a tricoului este, desi voluminoasă, decentă și deloc extravagantă. Tricoul păstrează nota de eleganță cu care ne-a obișnuit iubitul brand.

7.Pantofi Guess Jeans 

Fie că ne referim la cel pe negru sau la cel pe alb, modelul a ieșit în evidență prin imprimeul colorat și jucăuș. Deși se poartă sneakerși cu talpă cât mai masivă și extravagantă, clientele noastre au preferat un model diferit, aparte, care să se potrivească atât la o rochie vaporoasă de vară cât și la blugi și tricou.

6.Teniși Converse 

Dacă atât în luna iunie, cât și în iulie, brandul Converse apărea în topul nostru cu tenișii albi simpli, se pare că ați început să vă pregătiți de toamnă: un nou model de teniși a intrat în top, mult mai potrivit pentru toamnă decât modelul anterior.

5.Bluză adidas Originals 

În fiecare lună, o altă bluză de trening adidas Originals se află în topul preferințelor voastre. De data aceasta modelul este unul mai grosuț, potrivit pentru serile din ce în ce mai reci din ultima vreme.

4.Tricou Guess Jeans 

Trendurile vin, pleacă și mai vin încă o dată. La fel se întâmplă și cu articolele clasice ale brandurilor voastre preferate. Acest model de tricou s-a clasat pe locul 7 în luna iunie, însă în iulie a lipsit cu desăvârșire din top. De data aceasta revine și ajunge aproape în top 3 al preferințelor din luna august.

3.Tricou Tommy Jeans 

Tricoul Tommy Jeans este un clasic și va fi întotdeauna apreciat de bărbații care își doresc o garderobă capsulă. Ne bucurăm că, la fel ca și în lunile anterioare, regăsim articole bărbătești în top 3 al celor mai bine vândute produse.

2.Rochie Answear 

În continuare, un anumit model de rochie marca ANSWEAR se clasează la începutul clasamentului. Vremea se mai răcește, pregătim și ținutele de toamnă, așa că nu e de mirare că cel mai ales model de rochie a fost acesta: neagră cu inserții aurii, de lungime medie, extrem de versatilă. Purtată cu o pereche de sandale finuțe poate fi o ținută pentru un eveniment elegant, iar asortată cu o pereche de botine sau cizme se transformă într-o ținută casual, de zi cu zi.

1.Ghiozdan Vans 

Chiar și fără să știm, ne-am fi dat seama imediat că acest top a fost făcut în luna august, înainte de începerea școlilor. Care este vestitorul primei zi de școală? Ghiozdanul, desigur! Brandul Vans a ieșit pe primul loc cu modelul clasic și inconfundabil, care va fi văzut în spatele multor școlari și liceeni în perioada ce urmează.

Dacă ai comandat și tu un produs din acest top 10 în luna august, ești printre câștigători! Lasă-ne un comentariu cu numărul comenzii, iar noi îți vom transmite pe e-mail premiul de -10% discount de care să te bucuri la următoarea ta comandă!

Citește alte articole