Street style – hot or not?

Chiar acum câteva zile vorbeam cu o domnișoară foarte simpatică care studiază design-ul vestimentar și care m-a întrebat ce părere am, din punct de vedere stilistic, despre fenomenul street style.

Știu că ai tot auzit că acum moda se adresează tuturor (deși nu e chiar așa), că sursele de inspirație vin, în general, din arhive sau de pe stradă, că moda underground a redefinit complet conceptul de lux (vezi Balenciaga) etc.

Dar, un lucru e sigur – fenomenul street style nu poate fi ignorat, deși a devenit un clișeu stilistic. Chiar și așa, iată câteva variante pentru o ținută alternativă, pe care o poți purta ori de câte ori ai chef să te amuzi:

CITEȘTE MAI MULT >

Ce pulovere purtăm anul acesta?

A venit momentul să scoatem puloverele din spațiile de depozitare și să le aranjăm din nou pe primele rafturi ale șifonierului. Ca să fie și un suflu proaspăt, de ce să nu adaugi și un pulover nou-nouț în garderobă? Hai să descoperim împreună care sunt tendințele de anul acesta și ce model ți s-ar potrivi cel mai bine!

CITEȘTE MAI MULT >

3 motive pentru care fiecare bărbat are nevoie de o geacă de puf

Nu ai idee ce să alegi în materie de haine groase pentru zilele friguroase? Ai nimerit exact în locul care trebuie! Te ajutăm să te hotărăști: îți oferim cele mai importante 3 motive pentru care geaca de puf trebuie să facă parte din garderoba ta.

Geaca de puf a fost dintotdeauna prima alegere pentru zilele friguroase și foarte mulți dintre noi nu ne putem imagina un anotimp rece fără ea. Dacă ți se pare prea scumpă, gândește-te că este o investiție pe termen lung – cu cât este mai calitativă, cu atât te vei putea folosi de ea mai mulți ani. O geacă nu trebuie să însemne un singur sezon. Încă nu ești convins de importanța prezenței sale în garderoba ta? Atunci o să încercăm noi să îți deschidem ochii cu acest articol.

CITEȘTE MAI MULT >

TOAMNĂ ÎN PAȘI DE VINTAGE

Feminitate, nostalgie, romantism și tinerețe fără bătrânețe – aceste elemente definesc unicitatea stilului vintage care a acaparat atât de multe inimi în această toamnă. Pentru un look ideal, inspirat din moda anilor de aur din trecut, am consultat specialiștii în fashion și am obținut câteva sfaturi valoroase. Vrem să le împărtășim cu tine – citește articolul nostru și învață cum să îți creezi o ținută fabuloasă, în trend, presărată cu influențele trecutului!

CITEȘTE MAI MULT >

Roxana Voloșeniuc, despre moda actuală – ”Nici prea sport, nici prea elegant”

Mă revolt de multe ori împotriva acestui curent “laid-back” din modă, (asta ca să folosesc un eufemism pentru “fără inspirație”). Vorbeam de curând cu un respectat designer român, poate unul dintre cei mai vechi și creativi pe care i-a avut vreodată România și care azi are și o emisiune TV. Îmi spunea supărată că, dacă în anii trecuți își făcea selecțiile de imagini de la show-urile unor case mari de modă precum Balenciaga sau Celine, azi creativitatea și moda sunt atât de reduse încât a ajuns să aprecieze colecțiile unor designeri la care până nu de mult nici nu se uita. Închizând paranteza, această democratizare a modei are și părțile ei bune.

CITEȘTE MAI MULT >