Jeans + club = love ❤️

club love

Nopțile de weekend sunt dedicate ieșirilor cu familia sau prietenii. Iar cea mai des întâlnită variantă este ieșitul în club. Iar dacă programul este cumva de la sine înțeles, abia apoi vine partea cea mai grea și anume întrebarea care răsare în capul tuturor, fie că vorbim de fete sau de băieți: eu cu ce mă îmbrac?

CITEȘTE MAI MULT >

5 Motive pentru care merită să investești într-o geantă de piele naturală

Gențile din piele naturală sunt accesorii rafinate care întregesc ținutele de zi cu zi, dar și pe cele pe care le porți la evenimente speciale. Prețurile mai mari pot fi, însă, un motiv în plus să fii mai selectivă în privința lor. Eziți să cumperi un anumit model? Hai să descoperim împreună 5 motive pentru care chiar merită să ai în colecția ta de accesorii măcar o geantă din piele naturală.

Diversitatea de modele de genți poate fi amețitoare pentru orice pasionată de modă. Ai la dispoziție diferite dimensiuni, iar ca stil sigur te tentează formele interesante, culorile, iar prețul e și el important în luarea deciziei. Înainte să cumperi încă o geantă pentru colecția ta, ai următoarea dilemă: alegi un model mai accesibil ca preț, din piele ecologică sau investești într-o geantă de piele mai scumpă? Decizia e a ta, desigur, dar vrem să ai toate datele înainte să te hotărăști – iar noi chiar credem că gențile din piele naturală merită investiția.

CITEȘTE MAI MULT >

Cum aleg pantofii de alergat

pantofi alergare

Acum că a venit primăvara sau, mai bine spus, vara, tot mai mulți dintre noi ne facem planuri să mergem la alergat. Și aici nu ne referim la cei care se pregătesc de maratoane sau semimaratoane și care au alergat și pe timp de iarnă, neținând cont de vremea de afară, ci mai ales la cei pentru care alergatul este mai mult o pasiune. Dacă și nu doar dacă suntem începători într-ale alergatului, trebuie să ținem cont de anumite criterii atunci când vine vorba de pantofii sport pe care îi folosim atunci când ne apucăm de alergat.

CITEȘTE MAI MULT >

Cum mă prezint la un interviu

tinuta interviu

O mare dilemă atunci când suntem în căutare de job este cu ce ne îmbrăcăm la interviu. Chiar dacă suntem pregătiți pentru postul la care am aplicat, știm cu toții că se spune că primele 10 secunde din interacțiunea cu o persoană nouă contează cel mai mult. Dacă apuci doar să saluți, cu siguranță cea sau cel din fața ta te va analiza după felul în care ești îmbrăcat.

CITEȘTE MAI MULT >

Ieșiți în natură: cum să vă alegeți rucsacul, vă sfătuiește Michal de pe running2.cz

blog-top-ro

Aici a venit primăvara și odată cu ea începe sezonul drumețiilor. Indiferent că doriți să plecați în Bali, în Noua Zeelandă sau numai în munții din Cehia, de fiecare dată aveți nevoie de un lucru – și anume de un rucsac pregătit cum trebuie. Iar oferta Answear vă oferă o mulțime de posibilități.

CITEȘTE MAI MULT >

Cum lărgesc pantofii fără să-i stric?

pantofi dama

Știm. Cu toții ne-am cumpărat sau am primit cel puțin o dată în viață o pereche de pantofi care nu s-au potrivit precum cei ai Cenușăresei. Fie că erau cu o jumătate de număr mai mici sau prea înguști, pantofii nu se potriveau de nicio culoare. Dacă îți plăceau la nebunie și nu voiai să îi dai înapoi, trebuia să găsești tot felul de soluții mai băbești și nu numai să îi faci să îți vină în picioare. Ți le mai amintești oare? Dacă nu, am făcut pentru tine o listă, în cazul în care te regăsești în situațiile de mai sus.

CITEȘTE MAI MULT >

Cum începi să alergi cu plăcere – sfaturi de la o alergătoare pasionată

Sona este alergătoare, blogger, ziaristă. A început să alerge cu trei ani în urmă, când trebuia să scrie un articol despre alergare. A încercat să se antreneze și nu s-a mai oprit niciodată. Are în spate ei o mulțime de concursuri de la cinci kilometri până la maraton, o distrează mai ales alergările la munte. Datorită alergării la jumătatea de maraton de la Praga l-a cunoscut pe prietenul ei – tot alergător – Michal și de atunci aleargă împreună. Au creat un blog pentru alergători Running2.cz unde aflați multe sfaturi și experiențe din timpul alergărilor, Sunt logodiți și anul viitor se pregătesc să facă nuntă între alergători. Sona lucrează în lumea modei și a frumuseții și de asemenea este atentă ca în timp ce performează să arate întotdeauna frumos.

Rețelele sociale sunt pline de alergători – de la nume celebre până la prietenii dvs. Să depășești comentariile despre vreme, despre ce vă doare, că ați mâncat prea mult. Beneficiul îl constituie buna dispoziție, capul limpede, un trup frumos, suplu și bine modelat. Tocmai acum este perioada ideală pentru a începe să alergi. Am pregătit pentru voi câteva sfaturi (care m-au ajutat să încep) și datorită cărora veți reuși să alergați și voi:

CITEȘTE MAI MULT >

STRIPES VIBES – o nouă colecție Answear

Colecția SS18 Stripes Vibes by Answear este combinația perfectă de asimetrii îndrăznețe și design original care transformă cu ușurință vibe-ul garderobei tale pentru a te ajuta să migrezi treptat spre atmosfera și stilul potrivit verii calde.

CITEȘTE MAI MULT >

3 idei de asortare a rochiei albastre

rochie albastra

Într-un articol anterior îți povesteam despre cum poți să accesorizezi rochia roșie, o piesă nu des întâlnită în garderoba unei femei. A venit azi timpul să îți spunem despre cum poți asorta rochia albastră.

Dacă e să ne luăm după tipul culorilor, și albastrul face parte din culorile primare, alături de roșu și galben. Împreună cu acestea și nu numai, albastrul formează culori terțiare atunci când se contopesc, inclusiv alte nuanțe de albastru. Pe lângă rolul ei de culoare primară, albastrul mai semnifică și regalitate, eleganță și stil. Astfel, de câte ori vei alege să îmbraci o rochie albastră, vei emana eleganță.

CITEȘTE MAI MULT >

Cu ce asortăm roșul

roti rosii

Roșul este o culoare îndrăgită atât de doamne cât și de domni. Doar că de multe ori evită să o îmbrace, pentru că pare greu de asortat. În rândurile care urmează îți vom da tips and tricks despre cum să îți creezi un dress-code care să cuprindă și culoarea rosu, fără să te sperii că poți da în penibil. Îndrăznește să te evidențiezi și cu siguranță cei atrage privirile celor din jur într-un mod plăcut!

CITEȘTE MAI MULT >