Cum să te îmbraci smart casual ca bărbat

smart casual barbat

Stilul smart-casual este cel mai întâlnit în viața de zi cu zi, mai ales pentru versatilitatea lui, cât și pentru lejeritatea pe care o oferă celui care îl adoptă.

Situațiile în care ne îmbrăcăm smart casual sunt dintre cele mai diverse: de la mers la cinema, în parc sau la o zi de naștere, la mers la birou pentru casual Friday sau, de ce nu, în fiecare zi, dacă ți se permite.

Dar și stilul smart-casual se adaptează în funcție de aceste ocazii enumerate mai sus. Haide să vedem ce recomandări îți facem azi pentru a te îmbrăca smart-casual în diverse ocazii.

CITEȘTE MAI MULT >

Manifest Your Style – Colecția ediție limitată Answear!

Atunci când există pasiune și perseverență, rezultatul nu poate fi decât un real succes! Manifest Your Style este fructul colaborării dintre Answear și Oskar Podolski – un artist desăvârșit: graphic designer, pictor, arhitect și nu în ultimul rând un tipograf a cărui primă și mare iubire rămân literele!  Colecția te va uimi cu siguranță, ea nu încurajează moda monotonă, ci dimpotrivă –  pune accent pe creativitate și susține libertatea de exprimare a fiecăruia dintre noi.

Dacă te regăsești în aceste cuvinte, colecția este pentru tine, pentru omul curajos și curios, cu un sistem propriu de valori și care nu se teme să își trăiască viața exact așa cum își dorește!

CITEȘTE MAI MULT >

5 lucruri pe care nu le știai despre denim!

În zilele noastre, nu ne putem imagina viața fără denim! Fie că vorbim despre jeans, jachete sau fuste, toate au devenit iconice! Crezi că știi totul despre această țesătură? Află acum 5 lucruri interesante pe care nu le știai despre denim!

CITEȘTE MAI MULT >

DESPRE PANTOFI – Ghid de bună purtare cu Roxana Voloseniuc

Sunt de felul meu o fire destul de rațională și practică, așa că mi-am făcut un calcul simplu. În viața de zi cu zi sunt două lucruri importante cărora trebuie sa le dai o atenție mai mare: pantofii și salteaua. Vă ghicesc deja uimirea. Dar gândiți-vă simplu: cea mai mare parte a timpului, într-o zi normală, ți-o petreci fie în pantofi, fie în pat. Deci, ca să te simți bine, ambele trebuie să fie de calitate și în ambele trebuie să fii confortabil.

CITEȘTE MAI MULT >

Septembrie sau totul despre euforia tendințelor cu Maurice Munteanu

Nu cred că mai este un secret pentru nimeni ce înseamnă lunile martie & septembrie pentru profesia de stilist – în aceste perioade se instalează un fel de cartier general al tendințelor, traduse prin recomandări, pictoriale, liste de elemente și accesorii esențiale în sezon etc.

Or, ce poate fi mai înțelept din partea decât să identific pe site-ul www.answear.ro câteva produse care se încadrează perfect în tabloul general al tendințelor de sezon?

CITEȘTE MAI MULT >

Învinge plictiseala cu cei mai trendy pantofi sport ai sezonului!

Pantofii sport sunt, fără îndoială, o tendință în ultimii ani. Verifică ce modelele sunt în trend din această perioadă și găsește-l pe cel potrivit stilului tău!

Da, știm! În prezent, nu există pantofi mai confortabili și mai la modă decât pantofii sport. Popularitatea lor nu se datorează numai confortului, ci și designului uimitor și multitudinii de posibilități de a fi asortați! Pantofii sport nu sunt doar o pereche de încălțăminte obișnuită, ternă și plictisitoare! Acum, ceea ce contează este forma, modelul original și combinația nebună de culori și materiale. Oricum, după cum sigur vei observa – cu următoarele modele vei atrage toate privirile, oriunde vei merge!

CITEȘTE MAI MULT >

Back to school – tendințe fashion pentru școală și nu numai!

Mai sunt doar căteva zile până la prima zi de școală, copiii și adolescenții sunt gata de un nou început. Simțim și noi emoțiile lor și pornim spre o călătorie în timp, în anii ’80 și ’90, perioadă plină de relaxare sportivă, naturalețe și confort. Sunteți gata să vă întoarceți la școală?

Cu ce asociați perioada școlii? Firește, cu materia preferată, colegi de bancă, radiere parfumate și caiete cu coperți colorate. Acum, datorită tendințelor care revin ca un bumerang, vă puteți aminti de școală și cu ajutorul modei! Stilul arată foarte bine și este din nou în trend!

CITEȘTE MAI MULT >

Îmbrăcăminte și accesorii smart care îți vor evidenția inteligența!

Inteligența și profesionalismul se remarcă mai ușor dacă le accesorizezi cu ținuta potrivită. Află cum poți pune accent pe personalitate cu ajutorul stilului tău vestimentar!

Îmbrăcămintea evidențiază atuurile fizice, însă moda oferă mai mult decât atât! Tendințele te pot ajuta să îți exprimi starea de spirit, indiferent dacă astăzi vrei să pui accent pe seriozitate sau dacă te simți un spirit liber, gata de distracție în orice moment. Ținuta potrivită crește încrederea în sine și te poate transforma într-o altă persoană!

pulover-negru-answear.jpg

Toamna aceasta se poartă smart! Îndrăznește să combini intelectualismul cu feminitate, elemente clasice și agresivitate! Cu ajutorul acestor articole vei obține cu siguranță un look în tendințe.

CITEȘTE MAI MULT >

Toamna aceasta pariază pe culoare!

În această toamnă, spunți adio pastelurilor și permiteți unei culori expresive să vă cucerească stilul. Descoperiți cele mai puternice și mai moderne culori ale sezonului!

Culorile pastelate sunt deja trecute! În această toamnă, ele sunt înlocuite de culori intense, chiar și de neon, care animă zilele înnorate și vă asigură că nu veți trece neobservate! Cu cât nuanțele sunt mai uluitoare, cu atât mai bine. În partea de sus,  culorile cele mai potrivite sunt cele purpurii, violet – magenta. De asemenea, designerii s-au îndrăgostit de nuanțe puternice de orange, galben, roșu și cobalt. O mulțime de culori – mai multe posibilități! Cu o gamă atât de variată, fiecare trendsetter va găsi ceva simbolic pentru stilul său.

CITEȘTE MAI MULT >

Stilul casual la femei

tinute casual

Stilul casual nu este cel mai ușor de definit, pentru că acesta înglobează piese vestimentare din mai multe stiluri care, îmbinate, pot transforma ținuta de zi cu zi într-una casual.

Acesta a devenit din ce în ce mai folosit de către femei odată cu câștigarea terenului de către egalitatea între sexe și diversificarea meseriilor femeilor. Începând să aibă și ele acces la meserii care până atunci erau dedicate bărbaților, și-au schimbat și stilul de îmbrăcăminte. Dacă până atunci majoritatea ținutelor erau bazate pe rochii lungi, doamnele au început și ele să își schimbe stilul de îmbrăcăminte, începând să poarte pantaloni și chiar pantofi fără toc.

CITEȘTE MAI MULT >