#Answear8Bday – De 8 ani alături de tine!

Nu știm când au trecut acești ani. Știm doar că vrem să te răsplătim pentru fidelitatea ta și pentru atenția pe care ne-ai acordat-o în tot acest timp. Așa cum te-am obișnuit în fiecare an, de ziua noastră tu primești cadourile 😊

Sărbătorește alături de noi! Intră pe paginile noastre de Facebook și Instagram și ia-ne premiile! Citește mai departe pentru a afla ce premii poți câștiga.

CITEȘTE MAI MULT >

Ținute pentru EL de Valentine`s Day

Rezervarea la restaurant a fost făcută, cadoul este pregătit, iar ea abia așteaptă să vă sărbătoriți iubirea. Surprinde-o cu un outfit plin de stil. Tratează această seară în doi ca și cum ați fi la prima întâlnire și vrei să o cucerești. Citește propunerile de ținute cu care o vei impresiona din prima clipă!

CITEȘTE MAI MULT >

Orient Express – Pregătește-te de aventură cu noua colecție marca ANSWEAR!

Îți este dor de primăvară? Atunci hai cu noi într-o călătorie spre țările calde din orient – ținutele din noua noastră colecție te vor transpune direct în celebrul Orient Express!

Deși mai sunt căteva săptămâni până la primăvară, cu ajutorul modei începem să o simțim tot mai aproape. Colecția de primăvară Orient Express by ANSWEAR dă startul numărătoarei inverse până la primele zile cu peste 15°C. Călătorește alături de noi prin orient înconjurată de nuanțe calde de beige, albastru, violet și portocaliu. Motivele folk domină colecția, totul este ca un dans al florilor orientale, al animalelor exotice, îmbinate cu elemente din culturile arabe.

CITEȘTE MAI MULT >

Ce înseamnă o ținută sport

stil sport 6

În general când auzim sau ne gândim la stilul sport, ne vin în minte îmbrăcămintea cumpărată din magazine de profil, încălțămintea și accesoriile la fel. Iar când vine vorba de situațiile în care îmbrăcăm o astfel de ținută, ele se leagă de mersul la sală sau în vizite informale la familie sau prieteni.

Însă, în ultimul timp, stilul sport s-a extins pentru mai multe situații, iar atât hainele, cât și încălțămintea și accesoriile sunt purtate mult mai des și scoase din cele două contexte despre care povesteam în paragraful anterior.

CITEȘTE MAI MULT >