Meet You There – Noua colecție Reebok reunește femeile din toată Europa

Noua colecție Reebok nu este destinată numai sălilor de antrenament, ci este o combinație intrigantă între modă și sport. Citește articolul și descoperă colecția alături de noi!

Meet You There este mai mult decât o simplă colecție, este un tribut adus tuturor femeilor cărora nu le este teamă să își trăiască viața după propriile reguli. Prezentarea colecției este inedită, realizată  prin intermediul unor modele feminine aparte surprinse în Londra, Berlin și Paris. Prin acest gest, Reebok susține femeile care ies din tipare și care au curajul să trăiască așa cum își doresc.

CITEȘTE MAI MULT >

Haine și accesorii sportive pentru un super antrenament

În această perioadă sălile de sport sunt mai pline ca niciodată. Motivul este simplu: zilele de vară se apropie și toată lumea își dorește să ajungă la forma perfectă. Nu putem obține aspectul dorit fără sport, oricât am încerca să fentăm acest lucru. Avem un pont pentru tine: un antrenament este mult mai plăcut dacă îți alegi hainele și accesoriile care te fac să te simți bine. Hai să le descoperim împreună!

CITEȘTE MAI MULT >

De ce bărbații ar trebui să profite de Final Sale?

Final Sale a intrat în ultima rundă de reduceri. Deși majoritatea produselor reduse sunt pentru sezonul de iarnă, ai fi surprins să afli câte lucruri poți să îți iei la prețuri mult mai mici și pe care să le poți purta și primăvara 😉

Nu este chiar așa de plăcut să îți cumperi haine pentru iarna viitoare. Cum să aștepți atât de mult până să te bucuri de lucrurile noi? Te vei plictisi de ele numai văzându-le în dulap. Tocmai de aceea, îți vom dezvălui câteva mici secrete ca să te bucuri mai mult de reducerile de final de sezon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE MAI MULT >

FASHION WEEK – Inspirația ta pentru 2019

În perioada februarie-martie, în întreaga lume se desfășoară celebrul eveniment Fashion Week, locul unde se întâlnesc cele mai hot ținute. Săptămâna Modei este o inspirație nemaipomenită pentru moda urbană.

Ne-am documentat despre ce s-a întâmplat în marile capitale ale modei și am făcut un rezumat pentru voi. Citește articolul și inspiră-te din trendurile anului 2019! CITEȘTE MAI MULT >

Bucuria de a fi femeie

Suntem în luna Martie, luna în care sărbătorim toate femeile din viața noastră: mamă, fiică, soră sau soție. Toate suntem unice în felul nostru, iar cu această ocazie merităm să ne răsfățăm prin a purta exact ceea ce ne reprezintă. 

A fi femeie presupune foarte multe bucurii, însă noi ne vom limita în a discuta despre aspectul modei. Citește articolul nostru și află de ce este atât de frumos să fii femeie!

CITEȘTE MAI MULT >

#Answear8Bday – De 8 ani alături de tine!

Nu știm când au trecut acești ani. Știm doar că vrem să te răsplătim pentru fidelitatea ta și pentru atenția pe care ne-ai acordat-o în tot acest timp. Așa cum te-am obișnuit în fiecare an, de ziua noastră tu primești cadourile 😊

Sărbătorește alături de noi! Intră pe paginile noastre de Facebook și Instagram și ia-ne premiile! Citește mai departe pentru a afla ce premii poți câștiga.

CITEȘTE MAI MULT >