Vans lansează colecția Harry Potter

Așa cum a procedat Vans pentru skateboarding, J.K. Rowling, prin seria Harry Potter, a preluat o nișă culturală bazată pe escapism și a introdus-o în cultura populară. Cu peste 4,5 miliarde de cărți vândute în peste 79 de limbi și o franciză de film care a înregistrat cea mai mare valoare din istorie (7,7 miliarde de dolari), Harry Potter este un fenomen de cultură venerabilă. Și, la fel ca Vans, Harry Potter depășește generațiile și granițele. Vans intră în lumea vrăjitorilor lui Harry Potter cu prima colecție de încălțăminte din serie, colecție ce va atrage toți entuziaștii francizei.

CITEȘTE MAI MULT >

Sete de aventură? WE ARE THE ANSWEAR

Sfârșitul petrecerii? Sau poate doar începutul? Indiferent de timp și loc, fiecare ocazie este una foarte bună pentru a sărbători. Ideal ar fi să avem puse deoparte mai multe ținute pentru party, ca să nu cădem în panica de dinainte de eveniment când nu știm cu ce să ne îmbrăcăm. Ai o poftă nebună de distracție (și tendințe)? WE ARE THE ANSWEAR!

CITEȘTE MAI MULT >

Jungla urbană – ghid fashion de supraviețuire

Vânător sau victimă – care este look-ul tău în jungla urbană? Vino alături noi pentru a regăsi drumul către moda urbană!

Zgârie-nori, beton, o mulțime de străzi și ganguri printre blocuri; geometria clădirilor, infrastructura complexă, gri-ul dominant și labirintul determinat de zidurile orașului, trotuare și pasaje subterane – bine ați venit în jungla urbană! Ai două posibilități:

CITEȘTE MAI MULT >