Cadoul perfect de Sfântul Valentin – 4 propuneri care îi vor cuceri inima iubitei tale

Georgiana
|
01 February 2021
|
Timp de citire 5 min
Timp de citire 5 min

Ziua Iubirii se apropie cu pași repezi. Te-ai gândit deja ce îi vei cumpăra iubitei tale? Dacă nu ai reușit să te hotărăști la un cadou anume sau, mai rău, nu ai nici măcar o idee despre ce să îi oferi în această zi specială, aruncă o privire peste lista noastră de sugestii.

Nu ai nicio idee despre ce cadou să îi faci partenerei tale de Sfântul Valentin? Suntem aici să te ajutăm. Am selectat cele mai dorite produse din industria fashion, produse ce și-au demonstrat capacitatea de a ajunge la inimile femeilor din întreaga lume, fie că vorbim de cele care preferă stilul clasic, practic sau cât mai în tendințe. Când, vreodată, nu s-a bucurat o femeie, primind un articol vestimentar? Iată cele 4 propuneri ale noastre:

Geanta – cea mai bună prietenă a femeilor

Acesta este accesoriul pe care nicio femeie nu îl neglijează, indiferent de ținută: poșeta. Poate că la un colier sau o curea mai renunți în cadrul unei stilizări, însă geanta este omniprezentă. Alege un model care să se potrivească stilului ei: dacă preferă poșetele practice, cât mai mari, cu cât mai multe buzunare, poate ar fi mai bine să o lași pe ea să își aleagă geanta, deoarece o va purta, probabil, foarte des, și trebuie să fie foarte potrivită nevoilor ei de zi cu zi. În schimb, de Sfântul Valentin, ai putea alege un model micuț și de efect, în care să încapă doar portofelul și telefonul. Poate că ea nu ar da banii pe o astfel de geantă, gândindu-se că este ”un moft”. Aici intri tu în în acțiune ?. Alege modele cât mai deosebite, cu baretă din metal și o culoare extravagantă, pentru a fi piesa de rezistență din orice ținută.

Ceasul – o idee excelentă de cadou

Dacă iubirea voastră a trecut testul timpului, asta nu înseamnă că iubita ta nu trebuie să se mai uite la ceas din când în când :-D. Deși avem telefoanele la îndemână mai mereu, ceasul nu este doar pentru asta. Orice ținută pare mai completă dacă adaugi un ceas de mână. Pentru a fi mai mult un accesoriu, ci nu un obiect practic, alege-i un model deosebit care să se confunde ușor cu o bijuterie, o brățară.

Cadouri mici și de efect – bijuteriile

Pentru cele mai de efect cadouri, recomandăm bijuteriile. Acestea exprimă feminitatea poate cel mai bine dintre toate accesoriile pe care le poate purta o femeie. Oferta este generoasă aici, ai de unde alege. Identifică-i stilul și găsește ceva care să i se potrivească. Dacă merge mai mult pe clasic, alege bijuteriile cât mai subtile, cercei micuți, lanțișoare fine. Dacă se îmbracă în stilul anilor 90, alege ceva colorat și de mari dimensiuni. Și încă ceva: bijuteriile nu trebuie să coste o avere. Există foarte multe opțiuni la prețuri convenabile, fără a minimiza plăcerea de a primi un astfel de cadou.

Un cadou inedit – pantofii cu toc

Poate că cel mai original cadou ar fi o pereche de pantofi cu toc pe care știi că și-o dorește. Se va simți precum o prințesă răsfățată! Mai ales dacă știi că i-a plăcut foarte mult serialul Sex & the City, în care protagonista colecționa pantofi cu toc, mergi la sigur cu un astfel de cadou. Singura condiție este să îi cunoști foarte bine măsura piciorului. Nu te opri la culori clasice de genul negru sau bej. Mizează pe un model mai extravagant, cu o formă a tocului deosebită sau un imprimeu care să atragă privirile. Dacă nu poartă tocuri, îi poți căuta pantofi cu o dimensiune a tocului mai mică. Citește bine descrierea de produs și alege dimensiunea pe care știi că o preferă.

Vezi selecția de cadouri aici >>>