Citește în < 1 min 07 Dec 2022

Ce cadouri oferim celor dragi de Crăciun? Inspirație cu Anca Serea

Autor: Georgiana
Timp de citire < 1 min

Mai este puțin până la Crăciun iar tu încă ești în pană de idei în ceea ce privește cadourile pentru cei dragi? Avem vești bune: Anca Serea ne-a ajutat să facem o listă cu cadouri de Crăciun pentru întreaga familie, de la cel mai mic la cel mai mare. Inspiră-te și tu din selecțiile ei:

După cum știți, familia Ancăi este una de poveste, numeroasă și plină de iubire. Alături de ea, am reușit să pregătim o listă care să acopere cadouri pentru toate vârstele, de la cel mai mic, până la cel mai mare.

De ce să cumperi de pe Answear.ro

În perioada de dinaintea Sărbătorilor, știm cu toții că traficul din marile orașe devine sufocant, iar magazinele și mall-urile sunt aglomerate și, de multe ori, la distanță mare de casă. Anul acesta încearcă ceva diferit: pregătește cadourile de Crăciun direct de pe telefonul mobil, pentru toată familia. Dacă nu vrei să cumperi haine și accesorii, te poți inspira din selecția de produse HOME & LIFESTYLE, în care vei găsi de la lumânări parfumate, obiecte de decor și veselă, la board games și jucării pentru copii.

Cadouri pentru toată familia

Anca Serea ne-a adus bucurie în suflet pregătind idei de cadouri pentru cei dragi de pe Answear.ro, iar unboxing-ul l-am făcut împreună. Pe 14 decembrie avem premiera unui unboxing plin de energie pozitivă împreună cu Anca Serea! Urmărește clipul de mai jos începând cu ora 20:00 și lasă spiritul Crăciunului să te cuprindă în mrejele sale!

 

Citește alte articole