Citește în 4 min 05 Jul 2021

Cum ne îmbrăcăm la picnic?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Sezonul ieșirilor la iarbă verde este aici! Cu ce este cel mai bine să te îmbraci când ieși la picnic cu prietenii sau familia? Inspiră-te din propunerile noastre și dă ieșirii la picnic un aer fashion!

O ținută reușită nu trebuie neapărat să fie compusă numai din branduri premium. Ceea ce contează mai mult este capacitatea de a selecta articole individuale și de a crea un echilibru între piesele clasice și cele la modă. Dacă îți adaugi o notă personală ținutei prin creativitate vei obține cu siguranță complimente la adresa stilizării tale. Tocmai de aceea, stiliștii Answear au creat o multitudine de combinații reușite între produse din categorii de prețuri diferite, toate fiind foarte potrivite pentru zilele petrecute în aer liber. Ceea ce contează cel mai mult când ieși la picnic este să te simți confortabil și liber, așa că fără haine mulate sau materiale nepotrivite.

Iată mai jos propunerile stiliștilor noștri pentru o ieșire la iarbă verde:

Duo-ul perfect: pantaloni scurți și tricou

Această propunere se potrivește tuturor, fiind practică și confortabilă. Pantalonii scurți sunt alegerea ideală atunci când te relaxezi pe pătură și savurezi un desert dar se potrivesc și pentru momentele mai active cum ar fi un joc de volei sau un traseu scurt pe bicicletă. În partea de sus merge cel mai bine un tricou, iar ideea stiliștilor noștri pentru a avea opțiunea de a-ți schimba look-ul este să pui pe deasupra o cămașă lejeră: oricând dorești poți renunța la cămașă și să rămâi doar în tricou sau poți face schimb între cele două articole vestimentare, obținând o ținută nouă într-o clipă! În ceea ce privește încălțămintea, nimic nu merge mai bine decât o pereche de adidași sau sandale cu talpă joasă, fără toc. La urma urmei, confortul este pe primul loc la iarbă verde, nu? ?

Clasic și natural

Dacă stilul mai sus prezentat nu te reprezintă ci ești mai mult o fire romantică, atunci optează pentru articole clasice, din materiale naturale, care arată bine indiferent de temperaturile de afară. Aici ne referim la articole precum rochii fluide, sandale joase din piele și o pălărie care să te ferească de razele puternice ale soarelui. Toată ținuta poate fi completată cu o geantă-coș din rafie și cu o vestă din denim alb sau bleu, această vestă adăugând un plus de stil întregii ținute.

Bărbații pot opta pentru tricourile polo pentru un plus de eleganță sau un pulover subțire pentru zilele mai răcoroase. Pentru încălțăminte, la o ținută ușor mai elegantă dar și confortabilă în același timp se potrivesc mocasinii.

În lumina reflectoarelor și a tendințelor actuale

Trendsetteri, acum e momentul vostru să vă demonstrați cunoștințele din modă! Dacă hainele tale de zi cu zi se confundă des cu cele de pe podiumurile prezentărilor de modă, atunci trebuie să te lași inspirat de propunerile stiliștilor noștri. În primul rând, accesoriile vor avea cel mai mare impact în momentele în care hainele nu pot epata. Încălțămintea poate fi punctul de atracție al întregii ținute prin culoare sau model: poți alege aici platformele sau sandalele sport care sunt varianta ”Dad Sneakers” de vară. De asemenea, vor fi utile pălăriile de paie cu un bor uriaș, pălăria ”pescar” în stilul  streetwear, ochelarii de soare retro și gențile din material textil. Ținuta de picnic poate include și stiluri mai îndrăznețe, de exemplu rochii cu mâneci bufante, mai multe straturi franjuri sau cămăși bărbătești cu motive hawaiane. Lăsați-vă purtați de imaginație și nu vă temeți să experimentați – vara este momentul perfect pentru a vă juca cu moda și tendințele!

Citește alte articole