Citește în 3 min 28 Jan 2020

Cum să ai o ținută impecabilă cu bani puțini?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Nu trebuie să cheltui o avere pentru a avea o ținută elegantă și luxoasă, trebuie doar să ții cont de câteva sfaturi, trucuri simple. Citește-le mai jos!

Multe femei cred că hainele de iarnă nu pot fi elegante și luxoase. Gecile groase, încălțămintea butucănoasă, fularele și căciulile din lână nu inspiră, într-adevăr, eleganță. Cu toate acestea, există câteva trucuri de care să ții cont pentru ca aspectul tău să fie curat din punct de vedere estetic, foarte elegant și rafinat.

Pariază pe eleganță și minimalism atemporal

Croielile clasice emană întotdeauna eleganță și deseori arată mai scumpe decât sunt cu adevărat. Așadar, primul pas către un aspect luxos ar trebui să fie alegerea unui set simplu. Renunță la modelele extravagante, culorile neon sau inscripțiile mari pe haine. Poți îmbrăca pantaloni simpli, un pulover neted cu guler, o cămașă de mătase, un palton și o eșarfă și, desigur, tocuri în picioare. Ținuta merită completată cu accesorii discrete, cum ar fi cercei minimaliști din aur, pantofi cu model crocodil sau un ceas cu curea din piele. O astfel de ținută poate părea destul de conservatoare și nu foarte originală, dar tocmai asta o face elegantă – simplitatea.

Pulover, Guess Jeans | Rochie, Answear | Pantaloni, Miss Sixty | Cămașă, Pepe Jeans

Concentrează-te pe 3 elemente

Încălțămintea trebuie să fie întotdeauna curată și de calitate. De asemenea, nici în privința genții nu trebuie să uiți de acest lucru. O geantă din piele și cu un model simplu va fi întotdeauna elegantă. Vizează lucrurile realizate din materiale naturale și forme simple. Caută cizme simple într-un ton natural al pielii, lasă poșeta să fie trapezoidală sau dreptunghiulară, lipsită de cute, strasuri și tot felul de alte accesorii.

Când ne gândim la un palton elegant, acesta ar trebui să conțină lână pentru a avea un aspect superior calitativ celor din materiale sintetice 100% – unii sunt capabili să distingă un material de calitate de departe. Nu uita să îți păstrezi hainele și accesoriile curate și îngrijite (ceea ce nu este ușor, având în vedere starea străzilor și a trotuarelor). Lustruiește cu grijă încălțămintea și curăță paltonul din când în când cu o perie sau o rolă pentru haine.

Palton, Vero Moda | Botine, Answear | Botine, Mango | Poșetă, Answear

Fii rezervată cu privire la logo

În ciuda logomaniei, tendință foarte populară în ultima perioadă, strălucirea cu multe embleme nu este de bun gust și nu indică lux. Luxul nu înseamnă doar brand, ci apare atunci când știi că hainele și accesoriile tale sunt de o calitate excelentă și nu trebuie să te lauzi cu ele. Prin urmare, evită puloverele, gențile și pantofii cu un logo imens – branding-ul poate fi discret și așezat doar pe anumite elemente.

Pulover, Polo Ralph Lauren | Ceas, Calvin Klein | Poșetă, Lauren Ralph Lauren | Mănuși de piele, Karl Lagerfeld

Citește alte articole