Citește în 3 min 09 Sep 2019

NYFW – Vezi ce tendințe promovează cele mai populare branduri

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Fashion Week Marathon deschide evenimentul la New York. Spectacole extravagante, cele mai recente colecții și mărci de renume!

New York este prima din cele patru capitale mondiale ale modei care prezintă Fashion Week Marathon – ediția de toamnă este despre tendințele din sezonul SS20. Îmbrăcămintea de stradă impunătoare, concentrată pe noutățile urbane, fără a se teme de minimalism, culori puternice și forme avangardiste, Săptămâna Modei din New York îi încântă pe toți cei care iubesc modernismul. Vrei să te inspiri din ținutele fashionistelor din toată lumea? Brandurile de pe catwalk sunt disponibile pe answear.ro! Vezi ce sugerează designerii, apoi ți se va demonstra că toate tendințele (inclusiv cele de anul viitor) sunt la îndemână!

Tommy Hilfiger

Brandul Tommy Hilfiger este activ încă din anii 1980, iar în acest timp a reușit să-și consolideze poziția de lider american în preferințele tinerilor. Colecțiile pentru femei și bărbați sunt păstrate în spiritul minimalismului, iar caracteristica distinctivă a mărcii este roșu, alb și bleumarin, care domină în colecțiile individuale. Tommy Hilfiger rupe convențiile, sărbătorește individualitatea și experimentează cu modele cât mai diverse, fără a renunța la stilul său clasic.

În acest sezon, Tommy Hilfiger oferă haine în culorile sale recunoscute: alb, bleumarin și roșu. Piesele de rezistență ale sezonului sunt imprimeul în carouri, fustele creion midi și cardiganele supradimensionate.

1.Rochie   2.Fustă   3.Cardigan   4.Geacă de puf   5.Botine

Coach

Brandul Coach a fost înființat în 1941 ca o întreprindere de familie care producea produse din piele. De zeci de ani, brandul a devenit sinonim cu luxul, calitatea și modernismul. Gențile și pantofii din piele reprezintă stilul New York pur. În acest sezon poți opta pentru genți de mână trapezoidale sau în formă de potcoavă. Noutatea este utilizarea pielii naturale modelate în nuanțe de bej.

1.Geantă   2.Botine negre   3.Botine   4.Poșetă  5.Ghiozdan de piele

Ralph Lauren

Ralph Lauren este un brand american asociat luxului de cea mai înaltă calitate. Din 1967, Ralph Lauren creează haine și accesorii pentru femei și bărbați. Pe answear.ro puteți găsi 2 mărci: Lauren Ralph Lauren cu genți de mână și încălțăminte de damă, precum și Polo Ralph Lauren pentru articole mai casual.

1.Bluză   2.Pulover   3.Geacă   4.Pantaloni   5.Rochie

1.Curea de piele   2.Poșetă   3.Poșetă de piele   4.Botine   5.Poșetă

Citește alte articole