Citește în 4 min 04 Jul 2019

Topul celor mai bine vândute produse de pe ANSWEAR.ro – iunie

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Lunar, vom facem un top 10 al celor mai dorite produse de pe ANSWEAR.ro. Ești curios să afli ce anume s-a vândut cel mai bine în luna iunie? Citește articolul și află!

10. Top Tommy Jeans

Negreșit, clasicul tricou din bumbac este în preferințele multora dintre noi. Poate fi accesorizat cu ușurință, iar dacă alegi un model calitativ și o culoare neutră, acesta poate fi purtat atât la serviciu, cât și în timpul liber. Deși logomania este în continuare în tendințe, se pare că sunt foarte multe femei care prefer un logo mult mai discret.

9. Teniși Converse

Care este cea mai bună alternativă a adidașilor pe timp de vară? Tenișii, normal! Nu este de mirare că cel mai bine vândut produs de la Converse a fost cel pe culoarea alb: se potrivește perfect atât la rochii vaporoase cât și la jeanși, pantaloni scurți sau o salopetă din denim.

8. Pantofi sport Tommy Hilfiger

În cazul bărbaților, se pare că nu tenișii au fost cei mai doriți, ci pantofii sport Tommy Hilfiger. Sneakerșii albi reprezintă combinația ideală între eleganță și casual-style. Purtați la costum, aceștia oferă o notă mult mai relaxată întregii ținute, iar asortați la o pereche de pantaloni scurți până la genunchi, alături de o cămașă lejeră cu imprimeu floral, outfit-ul de citybreak este gata!

7. Tricou bărbătesc Guess Jeans

Ce poate să meargă mai bine cu pantofii sport amintiți mai devreme decât un tricou clasic cu logo-ul Guess Jeans? Clienții noștri au gusturi bune la îmbrăcăminte, așa că au ales și de această dată calitatea și stilul clasic, cu care nu dai greș niciodată.

6. Top Tommy Hilfiger

Pe timp de vară este recomandat să purtăm haine din bumbac și ceva mai largi, nu degeaba tricourile Tommy Hilfiger pentru femei au fost printre cele mai bine vândute produse din luna iunie. Asortate cu o pereche de jeanși scurți și o poșetă din rafie, clientele noastre obțin o ținută casual tocmai bună de străbătut orașul în lung și-n lat în timpul concediului. O alegere extraordinară – you go, girls!

5. Pantaloni Adidas Originals

Uneori simțim nevoia să mai renunțăm la fuste și rochițe și alegem ceva mai sport, în care să ne simțim lejere. Pantalonii de la Adidas Originals se clasează pe locul 5 în topul celor mai vândute produse din luna iunie.

4. Tricou bărbătesc Tommy Jeans

La fel ca și în cazul produsului de pe locul 7, bărbații adoptă cel mai des stilul casual-clasic și optează pentru tricourile brandului Tommy Jeans, particularitatea fiind logo-ul reinterpretat de pe piept. Ne place, ne place, ne place, place place! ?

3. Sandale Answear

Ușor, ușor am ajuns și în top 3 cele mai cumpărate produse din luna iunie. Așa cum era de așteptat, doamnele și domnișoarele și-au făcut provizii în materie de încălțăminte pentru vara ce abia a început. Modelul cel mai vândut aparține brandului nostru propriu ANSWEAR, și este conform cu tendințele sezonului: cu puțin toc și într-o culoare superbă – un turcoaz precum apa cristalină a Mării Egee. Frumoasă alegere, fetelor!

2. Tricou Tommy Hilfiger

De departe se poate observa că domnii au o afinitate pentru stilul casual. Conform vânzărilor înregistrate în luna iunie, tricourile bărbătești Tommy Hilfiger sunt pe locul 2 în preferințele clienților ANSWEAR. Atenție: topul reunește atât  femeile, cât și bărbații ?. Scorul este foarte strâns, ne-am fi așteptat ca în top 3 să nu existe niciun produs bărbătesc, dar iată că ne-am înșelat!

1. Rochie Answear

Ne bucură rezultatul vânzărilor din această lună: se pare că pe primul loc în top preferințelor voastre se află rochia marcă proprie ANSWEAR. Potrivită pentru o zi de vară la serviciu dar și pentru o plimbare de seară pe faleză, această rochie a cucerit cele mai multe garderobe în luna iunie.

Dacă ai comandat și tu un produs din acest top 10 în luna iunie, ești printre câștigători! Lasă-ne un comentariu cu numărul comenzii, iar noi îți vom transmite pe e-mail un voucher de -10% discount de care să te bucuri la următoarea ta comandă!

 

 

 

Citește alte articole