Citește în 3 min 20 Jul 2018

3 motive care te vor face să iubești sportul

Autor: Horatiu Voicu
Timp de citire 3 min

sport is the answear

Încerci să te motivezi să faci exerciții, însă fără succes? Argumentele noastre vă vor face să doriți să fiți în formă și nu veți mai rata niciodată antrenamentul planificat.
În cazul în care viziunea unui corp perfect și a sentimentului de bunăstare fizică nu este suficient pentru tine, atunci avem ceva extra: 3 motive care o să te facă să te îndrăgostești de sport! Nu crezi asta? Garantăm că în câteva momente o să te schimbi, o să împachetezi toate accesoriile și o să te duci la cel mai apropiat gym.

sport is the answear

sport is the answear

Haine de designer și accesorii

Culori, forme, texturi, print-uri – dacă nu vă simțiți în formă pentru exerciții, un outfit atractiv și colorat ar trebui să vă motiveze. Un outfit format din jambiere imprimate geometric și un print interesant pe spatele tricoului o să-ți dea superputeri comparativ cu un tricou uni și o pereche de pantaloni gri. Motivația vizuală poate face minuni! Nu ar trebui să aveți probleme cu realizarea outfit-ului perfect de fitness. Acum găsiți foarte ușor jambiere realizate de designer, topuri feminine confortabile cu crestături atractive, hanorace cu imprimări fanteziste și adidași spațiali. Într-un astfel de look supermodern veți simți imediat spiritul sportiv. Și dacă silueta dvs. nu este perfectă, hainele la modă vă vor da încredere și vă vor face să nu vă fie frică să vă prezentați la sală.

sport is the answear

sport is the answear

Colaborări cunoscute

Cine dintre noi nu ar vrea să poarte pantofi semnați de Carra Delevingne sau haine create în colaborare cu designeri de vârf, cum ar fi Stella McCartney? Acum, împlinirea acestui vis este la îndemână. Brandurile sportive întreprind destul de des colaborări cu personalități cunoscute: vedete sportive, influenceri, designeri și celebrități. Rezultatul final este un produs original în care doriți să jucați sport.

sport is the answear

sport is the answear

Under Armuor  >  Nike Sportswear  >  Adidas Performance  >  Fila

Revenirea unor modele și mărci iconice

Tendințele sunt ca un bumerang – dispar pentru o clipă și, după câteva sezoane, se întorc cu putere dublă. Un astfel de efect poate fi văzut atât în ​​moda de stradă, cât și în sport. În acest sezon, există o întoarcere la minimalismul anilor 90 – o trăsătură a deceniului respectiv sunt pantofii sport masivi și logo-urile vizibile care pot fi văzute în mai toate colecțiile sport ale momentului. Aceasta este o ocazie excelentă pentru toți cei care trăiesc cu amintiri nostalgice din copilărie să se teleporteze în timp pentru o clipă, și în același timp, să fie în conformitate cu tendințele!

Citește alte articole