Citește în 3 min 14 Dec 2018

3 ținute bărbătești perfecte pentru Revelion

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Acum este mai simplu ca niciodată să îți alegi ținuta pentru cea mai așteptată petrecere din an. Citește propunerile noastre și alege-o pe cea mai potrivită pentru tine!

Ai atâtea opțiuni de Revelion! Fie că vei petrece noaptea cea mare într-un restaurant, la un concert în aer liber sau acasă, vei găsi cu siguranță ținuta ideală pentru acest eveniment, indiferent de locația aleasă. Iată propunerile noastre pentru 3 tipuri de petrecere de Revelion:

Acasă cu prietenii

Revelionul petrecut la cineva acasă este o metodă pe cât de simplă, pe atât de distractivă și plină de voie bună. Nu ești condiționat să ai un anume comportament sau un dress code rigid. Prietenii tăi te cunosc cel mai bine și nu au nevoie de altceva decât de compania ta, să vă distrați până dimineață și să ciocniți un pahar de șampanie la 12 noaptea. Așadar, cea mai potrivită ținută este un tricou polo sau o cămașă lejeră, jeanșii preferați și o geacă neagră din piele în care să nu îngheți dacă ieșiți afară să vedeți artificiile de la miezul nopții!

1.Calvin Klein Jeans   2.Tommy Hilfiger Tailored   3.Calvin Klein   4.Diesel   5.Pepe Jeans

1.Pepe Jeans   2.Diesel   3.Premium by Jack&Jones   4.Medicine   5.Medicine

În club

Toate cluburile sunt pline în noaptea de Revelion. Pentru a ieși în evidență, trebuie să găsești o ținută potrivită pentru lumina difuză presărată cu lasere în culori stridente. În această noapte avem voie să exagerăm cu stilul nostru, să ne lăsăm purtați de val și să purtăm tot ce nu am avut curajul cu altă ocazie. Încearcă să combini stilul sport cu cel clasic, ușor elegant. O jachetă college din satin asortată cu un ceas de foarte bună calitate și extravagant este o alegere excelentă. Pentru a echilibra ținuta, combină și elemente clasice precum un tricou alb și pantaloni chinos.

1.Diesel   2.Jack & Jones   3.Trussardi Jeans   4.Fossil   5.Mango Man

1.Mango Man   2.Puma   3.Levi`s   4.Fila   5.Diesel

Sală de evenimente

Pentru acest tip de petrecere ai nevoie negreșit de un costum. Cele mai bune alegeri sunt cele în culori închise, bleumarin sau negru (alege costumul negru doar dacă petrecerea începe după apus, asta ca sfat pe viitor ? ). Asortează costumul la o cămașă într-o culoare deschisă și găsește-ți o cravată sau un papion extravagant, elegant și de efect. Dacă vrei să ieși un pic în evidență, optează pentru un look all-black.

1.Guess Jeans   2.Mango Man   3.Guess Jeans   4.Conhpol   5.Calvin Klein

1.Mango Man   2.Tommy Hilfiger Tailored   3.Conhpol   4.Mango Man   5.Mango Man

 

Citește alte articole