Citește în 2 min 10 Mar 2017

4 Tipuri de jachete pe care ar trebui sa le ai in garderoba

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Desi la 1 martie ne-am bucurat de venirea primaverii, inca nu ne putem bucura in fiecare zi de soare si temperaturi peste media acestei perioade. Asa ca, de fiecare data cand plecam de acasa trebuie sa luam cu noi si o jacheta, mai groasa sau mai subtie, in functie de prognoza meteo.

Daca toamna tindem mai degraba sa purtam paltoane si haine lungi sau trei sferturi, primavara optam pentru geci scurte, pana in talie, care ne pun mai bine silueta in evidenta.

Insa, in functie de ocazie si de perioada din zi, ar trebui sa te orientezi catre urmatoarele tipuri de jachete:

Geaca de blugi

Blugul este vedeta anului 2017. Ca o pasare Pheonix, denimul a renascut parca mai trendy si mai cool ca niciodata. Daca iti este dor de anii de liceu, asorteaza o geaca de blugi la…orice. Este atat de versatila incat functioneaza foarte bine din punct de vedere stilistic cu tenisi sau stilettos, cu rochii diafane sau cu bluze calcate la dunga.

Click si vezi toate modelele de geci de blugi >>>

Jacheta de piele

La fel ca si geaca de blugi, jacheta de piele este un personaj iconic si versatil din garderoba ta. Fie ca iti cumperi una noua sau porti geaca de piele a mamei tale, vei arata la fel de cool. Un mic amendament insa – geaca de piele este mai degraba potrivita tinutelor de seara sau de week-end. Este perfect compatibila cu o rochie mulata, neagra – little black dress sau cu o pereche de jeansi negri si bocanci militari.

Click si vezi toate modelele de geci de piele >>>

Sacoul

Inca de acum 2-3 ani, sacoul a incetat sa fie purtat doar la birou. Acum il poti purta la outfitul versatile. Poti sa incerci sa il adaugi peste o rochie de jeans sau peste o salopeta eleganta sau, daca lungimea permite, peste o pereche de pantaloni scurti.

Click si vezi toate modelele de sacouri >>>

Jacketa bomber

A fost vedeta anului 2016 insa nimic nu ne opreste sa o purtam in week-end, la o tinuta sport. Daca este din satin se potriveste la rochii de seara dar si la jeansi. In ultimul caz o recomandam asortata la o pereche de botine din catifea.

Vezi toata selectia de jachete bomber >>>

Citește alte articole