Citește în 3 min 31 Jan 2019

5 cadouri irezistibile pentru EA de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

În luna Iubirii, partenera ta merită tot ce este mai frumos. Fă-o să se simtă răsfățată! Citește articolul nostru și consultă ideile noastre despre ce cadouri i s-ar potrivi cel mai bine de 14 Februarie și de Dragobete.

Lenjerie sexy

Acest cadou este probabil cel mai des oferit de 14 februarie. Ce femeie nu se bucură de o lenjerie din mătase sau dantelă care să îi scoată în evidență atuurile fizice în intimitate? Cele mai potrivite culori pentru acest articol sunt negru, roșu și roz. Înainte de toate, asigură-te că îi cunoști foarte bine măsurile. De multe ori lenjeria nu se poate returna magazinelor. Așa că uită-te bine în dulapul ei și verifică-i măsura sutienului ?

1.Etam   2.Undiz   3.Undiz   4.Undiz   5.Etam

Bijuterii delicate

Chiar dacă ai spune că este un cadou clasic, niciodată nu vei da greș cu un set de bijuterii fine. În loc de un pandantiv voluminos sau cercei foarte mari, deși se poartă, de Sfântul Valentin alege ceva finuț, poate un lănțișor care să îi împodobească subtil linia gâtului sau un ceas delicat. Vezi mai jos câteva sugestii:

1.By Dziubeka   2.Mango   3.Mango   4.Fossil   5.Medicine

Rochia preferată

Alegerea unei rochii poate fi dificilă dacă nu îi cunoști foarte bine măsurile. Desigur, foarte multe magazine acceptă schimbul/returul produsului, însă bucuria este și mai mare dacă i se potrivește din prima. Fii atent la gusturile ei în materie de rochii și surprinde-o plăcut cu un astfel de cadou. Orice femeie se bucură atunci când o nouă rochie apare în garderoba ei ?

1.Guess Jeans   2.Answear   3.Tally Weijl   4.Guess Jeans   5.Jacqueline de Yong

Geanta perfectă

Poșeta ideală trebuie să fie încăpătoare și în același timp să nu fie foarte voluminoasă. În orice caz, atunci când este vorba de un cadou trebuie să pui mai mult preț pe aspect. Așadar, alege o gentuță super trendy, de efect, care să îi îmbunătățească semnificativ orice ținută. Las-o pe ea să își aleagă gențile de toată ziua, tu concentrează-te pe alegerea unui model mai deosebit, potrivit pentru ieșiri în oraș și ocazii speciale.

1.Guess Jeans   2.Nobo 3.Guess Jeans   4.Silvian Heach   5.Nobo

O atenție drăguță și plină de iubire

Cadourile simbolice sunt atât de drăgălașe! O pereche de șosete cu inimioare sau papucei de casă pufoși sunt doar câteva idei, iar pentru a simboliza tematica zilei alege-le în nuanțe de roșu sau roz. Dacă partenera ta nu apreciază un gest atât de ”casnic”, poți opta oricând pentru un portofel sau o husă de telefon din colecția vreunui designer cunoscut și preferat de ea.

1.Guess Jeans   2.Answear   3.Answear   4.Tally Weijl   5.Pieces

Citește alte articole