Citește în 2 min 07 Feb 2019

Ținute pentru EA de Ziua Îndrăgostiților

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

14 Februarie se apropie cu pași repezi. Ți-ai pregătit ținuta pentru această seară specială? Citește articolul și inspiră-te din propunerile noastre!

Te-a invitat la o cină romantică la restaurant, o seară în doi la cinematograf sau vreți să vă petreceți timpul în intimitatea căminului vostru? Indiferent de locație, ținutele voastre trebuie să inspire dragoste și romantism!

Ziua Îndrăgostiților este despre inimioare și cât mai mult roșu. Dacă nu ești adepta acestei culori pasionale, poți opta pentru o ținută la fel de feminină și fără aceste amprente ale iubirii. Rochiile pastelate și vaporoase vor simboliza întotdeauna farmecul feminin. Sunt multe modele foarte frumoase cu volănașe sau cu imprimeu floral. O altă variantă de stilizare foarte feminină este combinația dintre o bluză pastelată și o fustă plisată trei sferturi.

Rochie Answear   Geantă Answear   Sneakers Nike Bluză Answear    Borsetă Guess    Botine Answear    Colier Mango

Nu toate femeile preferă rochiile sau fustele, așa că dacă tu te simți mai comod purtând pantaloni, mergi pe această direcție! Este mult mai important să te simți bine în pielea ta decât să urmezi o linie a modei dacă aceasta nu te reprezintă. Totuși, pentru a sărbători această zi, jeanșii pot aștepta în dulap ?. Optează pentru un model dintr-un material elegant. Pantalonii cu talie înaltă îți vor scoate în evidență silueta. Dacă vrei să porți modelul cigarillos și sacou, alege un tricou casual cu un print vesel pentru a nu a da impresia de business style.

Nu neglija accesoriile: bijuterii expresive, poșetă cu inimioare (vezi ce modele găsești de la Love Moschino ? ) și tocuri neapărat! Ce este mai feminin decât o pereche de tocuri? Nimic!

Pantaloni Answear   Top Mango   Pantofi Baldowski   Poșetă Liu Jo Sacou Answear   Pantaloni Pinko   Top Only   Botine Mango   Geantă Guess Jeans

Citește alte articole