Citește în 3 min 06 Jan 2017

5 produse de care ai nevoie iarna aceasta

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

haine_groase_emu

Daca este un anumit anotimp in care chiar trebuie sa ai mai multa grija la hainele pe care le alegi in garderoba, atunci cu siguranta acest anotimp este iarna. In aceasta perioada, pe langa faptul ca ne dorim sa aratam stylish, trebuie sa luam in considerare si faptul ca este foarte important sa ne imbracam adecvat. Iarna este foarte usor sa racesti, sa iti scada imunitatea sau, cu incaltamintea neadecvata, sa aluneci pe gheata.

Colantii sau leggings

In special cei flausati sunt o alegere excelenta pentru lunile friguroase de iarna. Ii poti purta in week-end, la munte sau chiar pe sub fuste, daca alegi o abordate funky si calduroasa a outfitului.

colanti

 

 

Vezi toate modelele de colanti >

Ghetele de iarna sau de zapada iti tin de cald si te apara de cazaturi

Atunci cand pe jos este zapada, cizmele cu toc sau botinele nu mai reprezinta o optiune. Alege o pereche de UGG, EMU sau de boots Adidas pana cand ajungi la birou. Apoi, daca jobul te obliga, schimba-te la birou intr-o pereche de botine cu toc.

ghete-calduroase

Vezi modelele de UGG >

Vezi modelele de EMU >

Geci sau pardesie cu personalitate

Uita de clasicul palton negru si orienteaza-te catre un pardesiu intr-o culoare puternica sau o geaca cu imprimeu foarte colorat. Orice zi mohorata cu temperaturi sub 0 grade va fi inveselita instant iar soarele va iesi dintre nori ca sa te admire.

geci-pardesie

Vezi colectia de geci si pardesie > 

Puloverele si cardiganele.

Dacă totusi iarna este blanda cu tine si te-ai saturat de geaca parka sau paltonul lung, in zilele cu soare cu dinti poti alege din dressingul tau sau de pe answear.ro un cardigan moale si calduros, care va veni perfect pe deasupra puloverului de asemenea gros. Sfatul answear: Alege un cardigan de o lungime medie, pana la genunchi – va fi si foarte stylish dar in acelasi timp iti va tine foarte bine de card.

Iar daca totusi simti nevoia sa porti si un accesoriu glam, la vedere, iti recomandam un guler de blana artificilala, care te va scoate cu siguranta in evidenta.

cardigane

Vezi cardigane pe care te poti baza > 

Vezi colectia de pulovere calduroase >

Nu uita de manusi si fular…

Stim, cu siguranta iti reaminteste si mama ta 🙂 Insa sezonul acesta chiar vei fi super fashionable daca vei purta pe cap o caciula cu mot de blana artificiala. Nu va tine foarte mult de cald insa va puncta cu siguranta la impresie artistica 🙂


caciula cu mot

Vezi toate modelele de caciuli > 

Vezi toate modelele de fulare >

Vezi toate modelele de manusi >

 

Citește alte articole