Citește în 5 min 04 Dec 2018

7 idei de cadou pentru EL

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Ce cadou ar fi cel mai potrivit pentru tatăl, fratele, prietenul sau soțul tău? Știm noi răspunsul! Citește articolul și inspiră-te din propunerile noastre de cadouri.

Înainte de a începe să te bucuri de spiritul Sărbătorilor, mai trebuie depășită o provocare: alegerea cadourilor pentru cei dragi. Ce faci atunci când nu ai idee ce să iei pentru fiecare? Noi am creat un mic ghid care să te ajute în alegerea cadourilor, sperăm să îți fie de folos! Hai să descoperim ce li s-ar potrivi cel mai bine:

Bărbatul sportiv

Ce zici de o geantă pentru sală? O va aprecia cu siguranță dacă este client fidel al cluburilor sportive. Sau dacă îi plac sporturile de iarnă, o pereche de mănuși profesionale de ski ar fi o alegere exact pe gustul lui. Cel mai important este să identifici sportul lui preferat și să îi oferi un cadou potrivit cu acesta.

1.Puma   2.Reebok   3.New Balance   4.Jack Wolfskin   5.Viking

1.Columbia   2.Quiksilver   3.Viking   4.Viking   5.Calvin Klein Jeans

Fanul înrăit al eleganței

Pentru bărbați, un look elegant înseamnă clasic și calitativ. Tocmai de aceea, orice produs i-ai cumpăra, ai grijă să fie fabricat din cele mai nobile materiale, fie că vorbim despre o curea, un portofel sau o pereche de mănuși din piele. Dacă poartă cravată sau papion, poți să te orientezi către modelele din mătase, sigur le va aprecia calitatea și eleganța. Și nu în ultimul rând, gențile din piele pentru bărbați sunt extrem de elegante și utile, ar putea fi un cadou potrivit pentru el.

1.Tommy Hilfiger  2.Pierre Cardin  3.Premium by Jack&Jones   4.Medicine   5.Medicine

1.VIP Collection   2.Medicine   3.Tommy Hilfiger   4.Fossil   5.Guess Jeans

Confortul de acasă

Acest tip de cadou este potrivit în special pentru tatăl sau soțul tău. Ne referim la o pereche de papuci confortabili, un halat bărbătesc sau un tricou dintr-un material extrem de plăcut la atingere. Dacă el își petrecere majoritatea serilor citind o carte bună sau urmărind serialul preferat pe Netflix, nici nu mai încape îndoială – acesta este cadoul ideal pentru el!

1.Tommy Hilfiger   2.Tommy Hilfiger   3.Le Shark   4.VIP Collection   5.Adidas Originals

1.Polo Ralph Lauren   2.Levi`s   3.Jack & Jones   4.Tommy Hilfiger   5.Brave Soul

Bărbatul amuzant

Tot timpul este pus pe șotii, nu ai cum să nu râzi când petreci timp cu el și are mereu o glumă bine pusă deoparte pentru momentele potrivite? Un bărbat cu simțul umorului va aprecia un pulover cu desene de Crăciun cum ar fi un ren sau un spiriduș de-al lui Moș Crăciun. Se găsesc și foarte multe șosete cu motive de sărbători sau chiar boxeri.

1.Jack & Jones   2.Tokyo Laundry   3.Happy Socks   4.Brave Soul   5.Medicine

1.Medicine   2.More   3.Medicine   4.Happy Socks   5.Tokyo Laundry

Streetstyle boy

Are o colecție întreagă de șepci, în toate culorile și modele. Tricoul este piesa lui de rezistență întotdeauna. Dacă se potrivește descrierii, știm ce i-ar plăcea – încă o șapcă (niciodată nu vor fi prea multe), un model de ceas sportstyle, un hanorac sau o pereche de sneakersi super trendy (dacă se întâmplă să știi ce mărime poartă). Ai de unde alege și sigur toate îi vor plăcea cu siguranță.

1.47Brand   2.Mi-Pac   3.Diesel   4.Adidas Originals   5.Puma

1.Tommy Hilfiger   2.Timex    3.Fila    4.Ellesse    5.Strellson

Fanul brandurilor

Este mereu mândru cu eșarfele lui, ultima pereche de ochelari achiziționată, un portofel pe care l-a primit mai demult sau o curea de care nu se mai desparte. Fă-i o bucurie – cumpără pentru el un accesoriu de foarte bună calitate, din gamele brandurilor premium. Încearcă să îi identifici stilul și alege un brand cu care el rezonează. Nu mai este nevoie să îți reamintim că logomania a acaparat toate trendurile ?.

1.Tommy Jeans  2.Levi`s   3. Adidas Originals    4.Tommy Jeans     5.Lacoste

1.Calvin Klein Jeans   2.Armani Exchange   3.Converse   4.Diesel    5.Adidas Originals

Cel care nu vrea niciun cadou

Nu există așa ceva. Dacă spune că nu vrea nimic, nu poți să te conformezi vorbelor sale. În aceste cazuri, cele mai bune opțiuni sunt produsele folositoare, pe care le va purta chiar dacă spune că nu are nevoie de ele. Accesoriile de acest gen sunt ceasurile, protofelele, curelele sau cravatele.

Mergi la pagina de cadouri >>

Citește alte articole