Citește în 4 min 07 Dec 2018

CHRISTMAS PARTY – Propuneri pentru cele mai trendy ținute

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Sărbătorile de Iarnă sunt din ce în ce mai aproape. Cum ne pregătim pentru petrecerile de Crăciun? Îți propunem câteva idei de styling în care te vei simți minunat. Să înceapă petrecerea!

 

Casual sau elegant?

În funcție de eveniment, poți alege fie să strălucești din cap până în picioare, fie să te îmbraci cu ceva comod în care să te simți ”ca acasă”. Le luăm pe rând: petrecerea de Crăciun cu colegii de muncă. Unele companii pun mare preț pe dress code, așa că în acest caz ai putea lăsa acasă pantalonii din denim și să optezi pentru un costum feminim format din sacou și pantaloni sau o rochie elegantă de lungime medie. O altă idee este fusta trei-sferturi. Nici nu ai idee ce bine vine cu un pulover elegant cu câteva fire sclipitoare în țesătură.

Pentru petrecerea de Crăciun alături de prieteni sau familie, lucrurile sunt mult mai flexibile. Niște pantaloni cu croială dreaptă și o bluză lejeră, albă, poate fi o alegere super trendy, fără să exagerezi cu prea multe ”artificii” de sărbătoare.

1.Rochie Pepe Jeans   2.Sacou Tommy Hilfiger   3.Sacou Tommy Hilfiger   4.Palton Answear   5.Bluză Answear

1.Pulover Vero Moda   2.Fustă Medicine   3.Bluză Answear   4.Pantaloni Scotch & Soda   5.Pulover Answear

Ce culori și modele merg cel mai bine cu o atmosferă de Crăciun?

Iarna nu-i ca vara! Dacă pe timpul verii toate ținutele abundă în culori extravagante, în anotimpul rece parcă și hainele noastre sunt un pic mai liniștite. Puloverele arată atât de bine pe culori precum roșu-vișiniu, verde specific spiridușilor sau cobalt. Pentru a atribui ideea de sărbătoare styling-ului tău, folosește auriu și argintiu; dacă nu în haine, măcar în accesorii.

Cât despre print-ul hainelor, puloverele au deja împletituri deosebite și un model în plus ar supraîncărca ținuta. Totuși, carourile încă aduc un plus de frumusețe articolelor din stofă sau din materiale mai ușoare, nu din lână.

1.Rochie Pinko   2.Sacou Only   3.Rochie Jacqueline de Yong   4.Rochie Tommy Hilfiger   5.Rochie Vero Moda

1.Bluză Answear   2.Rochie Answear   3.Bluză Morgan   4.Pantaloni Answear   5.Sacou Medicine

Cele mai frumoase materiale pentru petrecerea de Crăciun

Acum este momentul să strălucești! Nu vei mai putea purta cu atâta nonșalanță materiale sclipitoare nicicând altcândva. Catifeaua este un material deosebit de plăcut și de departe cel mai potrivit pentru petreceri. De asemenea, țesăturile metalizate sau cu fire sclipitoare sunt alegeri excelente pentru această ocazie.

 

1.Rochie Vero Moda   2.Fustă Jacqueline de Yong   3.Bluză Answear   4.Rochie Answear   5.Rochie Trendyol

  1.Fustă Lena   2.Pantaloni Answear   3.Bluză Answear   4.Fustă Medicine   5.Pantaloni Jacqueline de Yong

Accesoriile potrivite

Fiind sărbătoare, accesoriile cele mai potrivite sunt acelea care pot fi gata oricând să joace rolul unor decorațiuni de Crăciun. Gentuțele din catifea sau cele cu mânere sclipitoare, tocurile îmbrăcate în nuanțe argintii sau cerceii lungi, toate aceste accesorii completează perfect ținuta de Crăciun.

1.Love Moschino   2.Liu Jo   3.Versace Jeans   4.Silvian Heach   5.Versace Jeans

1.Answear   2.Public Desire   3.Pieces   4.Wojas   5.Pieces

Citește alte articole