Citește în 5 min 08 Aug 2019

Cele mai bine vândute produse de pe ANSWEAR.ro – iulie

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Lunar, facem un top al celor mai dorite produse de pe answear.ro. Ești curios să afli ce anume s-a vândut cel mai bine în luna iulie? Citește articolul și află!

Vara e în toi, reducerile sunt prezente în toate magazinele și mulți dintre noi asociem această perioadă cu un fel de răsfăț al hainelor de vară. La începutul sezonului aveam nevoie să ne păstrăm portofelele intacte pentru concedii, însă acum ne putem bucura în voie de un shopping la prețuri mult mai bune.

Iată mai jos un top 10 cele mai bine vândute produse de pe answear.ro în luna iulie, la început de SUMMER SALE:

10. Top Tommy Hilfiger

Casual, versatil, material de calitate, nu este de mirare că acest model de tricou este în top 10. Topurile Tommy Hilfiger vă pot însoți în city-break-uri și la o plimbare în parc, dar merg purtate de asemenea și la serviciu, într-o zi mai lejeră, fără ședințe și prezentări.

9. Teniși Converse

Se pare că tenișii clasici albi de la Converse se clasează pe același loc 9 în topul preferințelor clienților noștri, la fel ca și în luna iunie. Vara este perioada cea mai bună de purtat aceste încălțări, având în vedere că nu există riscul ploilor atât de mare (cel puțin așa ar fi normal ?). Dacă nu ne bucurăm acum de tenișii albi, atunci când?

8. Tricou Tommy Jeans

Logo-ul cât mai vizibil pe tricou este o modă ce a revenit încă din 2018, nu a plecat și nici nu are de gând prea curând. Vă mai amintiți în anii `90 când totul părea un kitsch? Nu te puteai afișa cu un logo atât de mare pe îmbrăcăminte fără să fii criticat de ceilalți. Acum trecem cu toții prin cea mai frumoasă perioadă a modei: aceea în care se poartă orice, oricât, atâta timp cât atitudinea ta se potrivește cu ceea ce porți.

7. Pantaloni adidas Originals

Culorile stridente sunt apreciate mai ales pentru echipamentele sportive. Nu am putea să ne pronunțăm exact de ce. Probabil o culoare extravagantă are puterea de a-ți transmite un plus de energie pe care să o poți valorifica printr-un antrenament de calitate. Pantalonii de mai sus își merită cu siguranță locul în top 10 cele mai bine vândute produse ale lunii iulie.

6. Pantofi sport Tommy Hilfiger

Dacă femeile consideră că nu au niciodată îndeajuns de multe sandale, ei bine, bărbații au exact aceeași părere, în cazul lor referindu-se la adidași. Deși sunt la foarte mare căutare sneakerșii cât mai deosebiți, extravaganți, cu talpă masivă, dacă trebuie să mergi la serviciu și vrei să renunți la mocasini și pantofi, alegi niște adidași casual-eleganți, precum modelul Tommy Hilfiger.

5. Bluză adidas Originals

La fel ca și în cazul pantalonilor clasați pe locul 7, se pare că hainele sportive colorate sunt mai atrăgătoare în mijlocul verii. Bluza de trening adidas Originals se află printre preferatele doamnelor și domnișoarelor din comunitatea noastră, fiind potrivită în serile răcoroase de vară, mai ales că luna iulie a fost una destul de capricioasă.

4. Pantofi sport Guess Jeans

Adidașii colorați marca Guess Jeans au cucerit multe coșuri de cumpărături în luna iulie. Să fie oare culorile deosebite de vină sau confortul purtării lor? Așteptăm să ne spuneți voi ?.

3. Tricou Guess Jeans

Începe numărătoarea inversă! Pe locul 3 avem tricoul bărbătesc Guess Jeans, disponibil în 4 culori. Pe timp de vară, bărbații evită cămășile incomode și se orientează spre un look lejer, casual.

2. Tricou Tommy Hilfiger

Cucerind prin eleganță, simplitate și calitate, tricourile Tommy Hilfiger se mențin în top 3 al vânzărilor, la fel ca și în luna iunie. Comparativ cu modelul din luna anterioară, de data aceasta logo-ul este mai discret, transformând astfel tricoul într-unul foarte ușor de purtat cu orice ocazie.

1. Rochie Answear

Încă o dată, deși locurile 2 și 3 reprezintă articole pentru bărbați, femeile ocupă prima poziție cu un articol cât se poate de…”femeiesc” ? – rochia. Modelul de mai sus a fost alegerea cea mai des făcută de către clientele noastre și nu putem decât să vă mulțumim!

Dacă ai comandat și tu un produs din acest top 10 în luna iulie, ești printre câștigători! Lasă-ne un comentariu cu numărul comenzii, iar noi îți vom transmite pe e-mail premiul de -10% discount de care să te bucuri la următoarea ta comandă!

Citește alte articole