Citește în 2 min 17 Dec 2015

Concurs – Cadoul dorit de la Mos Answear

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

large_img_560395large_img_587004large_img_541020

 

Vinerea trecuta, pe data de 11 decembrie, va provocam sa ne impartasiti care este produsul de top pe care l-ati dori cadou de la Mos Answear sau….de la alt mos mai apropiat.

Am avut un record de inscrieri in concurs: peste 900 dintre voi ne-au incantat si ne-au dat super sugestii pentru cadourile de Craciun.

Posete, pantofi, rochii de seara sau geci si pardesie de iarna – multe dintre ele se regaseau si in scrisorile noastre expediate sau nu catre Mos Craciun sau Mos Answear.

Dar fie ca a fost vorba de geanta vedeta Desigual, de pantofii stralucitori Gino Rossi, de noua colectie Mango sau Tommy Hilfiger, toate dorintele au avut sanse egale de castig.

Astfel, la extragerea de miercuri, 16 decembrie, cele trei fericite castigatoare ale unui voucher de 200 lei pentru cumparaturi de top de pe answear.ro, au ales, prin coincidenta, produse din aceeasi categorie, astfel:

Pesemne, doamna iarna, cu temperaturile ei scazute a facut ca sortii norocului sa se indrepte alegerile de produse calduroase, astfel incat sa-i facem fata timp de trei luni geroase.

Regulamentul concursului poate fi recitit aici

Multumim tuturor si trebuie neaparat sa sa participati si la concursul lansat astazi 🙂 Mai multe detalii, aici.

Citește alte articole