Concurs – Arata-ne cum iti stau produsele Answear si te premiem cu…

17/12/15

12270332_10207960085750675_314522170_n primii clienti answearpisica revine

Lista pentru cadourile de Craciun a fost scrisa si transmisa, condimentele pentru vinul fiert asteapta sa fie folosite iar Facebook ne ajuta sa ne aducem aminte de momentele frumoase din anul care este pe sfarsite.

Pentru echipa Answear Romania, cel mai frumos moment din anul 2015 a fost lansarea answear.ro, magazinul tau online care iti ofera branduri de top si servicii de top. Primele colete au sosit rapid din Polonia dar si primele fotografii primite de la clienti, care exclamau spunand “A venit comanda! Produsele sunt wow, arata mult mai bine decat pe site!”

Aceste mesaje, impreuna cu fotografiile voastre sunt ceea ce ne bucura si ne motiveaza in fiecare zi. Si pentru ca la final de 2015 dorim sa facem un maaaaaare album de clienti fericiti, va rugam din sufletele noastre de fashioniste sa postati ca si comentariu, aici, o fotografie cu coletul Answear primit de voi, sau cu hainutele de la brandurile de top cumparate prin answear sau cu voi purtandu-le. Adica fotografii precum cele de mai sus 🙂

Iar pe langa faptul ca ne veti bucura nespus, o sa primiti si un voucher cadou de 25% pentru urmatoarea sesiune de shopping din 2016. Pentru ca si dressingul nostru are multe planuri cu brandurile de top pentru anul care vine 🙂

Regulamentul campaniei este disponibil aici iar noi de-abia asteptam sa vedem cat de bine va stau produsele de top, comandate de pe answear.ro.

 

 

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear