Citește în 3 min 13 Feb 2016

Pas in doi

Autor: Maurice Munteanu
Timp de citire 3 min

cover

Nu, nu este vorba despre filmul lui Dan Pita ci, mai degraba, despre o chestiune practica, dar atat de importanta – cum te imbraci de Ziua Indragostitilor in asa fel incat sa fii in tandem cu iubitul?

♥ Daca tu vei vrea sa porti o rochie structurata, minimalista, dar extreme de seducatoare, pe care o poti asorta cu o
pereche de botine sau cu o pereche de pantofi stiletto rosii, atunci iubitul tau ar trebui sa mixeze un blazer relaxat, cambrat, intr-o nuanta rafinata de bleumarin si o pereche de pantaloni chinos!

♥ Te-ai gandit cum ar fi sa iti faci aparitia intr-o salopeta scurta, rosie, pe care sa o combini cu cele mai sexy sandale din garderoba sau, pentru un look ‘’country-chic’’ cu o pereche de ciocate, pentru ca tot sunt considerate incaltarile noului sezon?; in cazul acesta, iubitul tau ar trebui sa imbrace un sacou la fel de structurat, negru, si o pereche de jeans intr-o nuanta clasica!

♥ O fashionista veritabila va opta, cu siguranta, pentru o pereche de jeans in stilul ‘’culotte’’, pe care ii va combina fie cu un tricou relaxat din bumbac, fie cu un top retro, de inspiratie 70’s; evident, iubitul va fi la inaltime, respectand aceleasi coordinate fashion – o pereche de jeans intr-o nuanta de gri si o camasa in carouri, sau un tricou alb si un cardigan subtire din lana;

♥Ce poate fi mai seducator decat o camasa romantica, cu un imprimeu retro, in cel mai pur stil Lolita? Iti recomand sa porti genul acesta de camasa cu o pereche de jeans evazati sau, dimpotriva, skinny si cu o pereche de botine cu tocul gros si varf rotunjit; iubitul tau va putea si el sa poarte o camasa din denim, chiar si cu o pereche de pantaloni clasici;

♥  Fusta scurta, cu un volum retro, se numara printre piesele must-have ale sezonului; poart-o cu o camasa clasica, masculina, din poplin, pentru un efect cat mai ‘’wow’’!; propune-i iubitului sa aleaga un sacou gri, de inspiratie british si o pereche de jeans!

2 51

Indiferent ce vei alege sa porti de Ziua Indragostitilor, este important sa iti amintesti ca pentru o aparitie stylish trebuie sa eviti cliseele – tocuri exagerat de inalte, un machiaj strident sau o coafura nepotrivita unei seri simpatice si relaxate in doi! Sigur ca este important sa te simti admirata si sexy, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te costumezi intr-un personaj, ci doar sa fii tu!

Citește alte articole