Citește în 2 min 16 Feb 2016

Noua colectie Medicine – Tratamentul Tau Zilnic

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

 

ca_2_16_1

Inca din sloganul brandului Medicine, ne putem da seama de faptul ca acesta ar putea fi solutia la diversele noastre probleme zilnice. “Everyday Therapy” ne recomanda, ca pentru o stare de spirit optimista dar si pentru o garderoba in ton cu tendintele, sa purtam minim un produs Medicine/zi … daca toate tratamentele ar fi asa simple 🙂

Iar pentru ca Medicine sa aibe efect indelungat, sunt recomandate piesele din ultima colectie primavara-vara 2016. Cu influente safari si boho-chic, ultima colectie Medicine este perfecta pentru un city break la festivaluri precum Electric Castle sau Untold. Iar daca planuiti vacante in locuri exotice din Africa, de la Marrakech la Zanbibar, colectia Medicine nu trebuie sa va lipseasca din troller sau rucsac.

Medicine propune astfel croieli relaxate si imprimeuri geometrice, care pot fi asortate la piese clasice precum jeansi conici sau fuste uni.

Produsele noastre preferate sunt tricourile realizate in colaborare cu artisti plastici, pantalonii foarte evazati si itemurile cu motive geometrice.

Vezi toata colectia 2016 Medicine pentru ele >>

Vezi toata colectia 2016 Medicine pentru ei >>

ca_2_16_10 ca_2_16_6 ca_2_16_5 ca_2_16_4 ca_2_16_3 ca_2_16_2 ca_2_16_1

Citește alte articole