Citește în 2 min 26 Feb 2016

Inspira-te din filmele nominalizate la Oscar

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

mad max

Cel mai important eveniment din lumea filmului dar si al showbiz-ului international are loc duminica aceasta, 28 martie, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data, la Dolby Theater din Hollywood. Peste 300 de vedete de top sunt asteptate pe covorul rosu iar noi, fetele din redactia Answear, suntem nerabdatoare sa admiram ultimele creatii custom made realizate de cei mai in voga designeri din lume. Despre cele mai spectaculoase aparitii ale vedetelor vom discuta aici pe blog, luni, dupa ce vom incerca sa petrecem noaptea admirand parada tinutelor ce onoreaza dresscode-ul Black Tie.

Nominalizarile Academiei de Teatru si Film din America numara peste 20 de filme cu bugete de milioane de dolari impartite intre actori, make-up, costume, platouri si restul ingredientelor necesare pentru ca un film sa fie distribuit in toate colturile lumii.

Categoria cea mai interesanta pentru noi este din acest an este aceea ce desemneaza filmul care ne delecteaza cu cele mai  senzationale costume. In acesta categorie, pe numele ei “Costume Design” sunt nominalizate peliculele: Carol, Cinderella, The Danish Girl, Mad Max, The Revenant.

Pentru a celebra cum se cuvine aceasta categorie reprezentativa pentru industria in care activam, colegul nostru, Horatiu Voicu, si-a desavarsit talentul de a utiliza Photoshop-ul prin crearea urmatoarelor suprapuneri, inspirat fiind atat de secventele din filmele nominalizate cat si de fotografiile ce prezinta produsele pe answear.ro

Fiecare secventa centreaza un personaj a carui vestimentatie este total opusa trendurilor din ziua noastra, insa prin suprapunerea imaginilor, o frumoasa juxtapunere este realizata, imbinandu-se clasicul cu modernul si filmul cu viata reala.

Imagine din Mad Max + Sacou Click Fashion

mad max

Imagine din filmul Carol + Bluza neagra Simple

carol

Imagine din filmul Cinderella + rochie de dantela Vero Moda

cinderella

Citește alte articole