Citește în 2 min 23 Feb 2016

Dragobete pentru voi, Sa va luati hainute noi

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

dragobete-pt-el

 

In ultima vreme, indragostitii se impart in trei mari categorii – cei care sarbatoresc Valentine’s Day si cei care prefera Sarbatoarea Dragobetelor. A treia categorie este cea care sarbatoreste dragostea in fiecare zi, categorie pe care trebuie sa o luam cu totii drept exemplu. In ceea ce ne priveste pe noi, colectivul Answear, putem declara iubire vesnica si pasiune neincetata hainelor si brandurilor care ne fac viata mai frumoasa inca de cand suna alarma matinala a telefonului. Asa ca va dedicam ziua de 24 februarie sentimentelor voastre si viitoarelor achizitii 🙂 Desi am putea sa ne indragostim iar si iar de orice produs de pe answear.ro, atunci cand adaugam hainutele preferate in cos, suntem putin selectivi sau selective. Ne uitam daca marimea este cea corespunzatoare, daca pretul este cel potrivit sau daca recunoastem brandul ca fiind unul de top. Dar mai presus de acestea, prima impresie atunci cand ne uitam pe answear.ro este creata de modelul care prezinta produsul respectiv. Daca ne place si daca ne regasim in pozitia si atitudinea acestuia, deja avem proiectata bluza sau rochia in dressingul nostru.

Acesta Sarbatoare a Dragobetelor este dedicata modelelor noastre, care in fiecare zi ne inspira pe site si ne incanta in studiourile foto. Desi pare simplu, pentru o singura fotografie de produs se trag peste 100 de cadre si se petrec minim doua ore de editare. Si totul pentru bucuria noastra.

Asa ca, lasa-ne in perioada 24.02 -28.02 pe Facebook, in postul dedicat, un link cu modelul (manechinul) tau preferat de pe site-ul answear.ro, iar noi te vom premia cu un voucher de 300 ron.

Daca este fetita, doamna sau domnisoara, ne-am bucura sa ne transmiti linkul cu modelul masculin preferat.

Iar daca este tanar sau domn, asteptam sa ne spui care manechin feminin te-a incantat cel mai mult.

Pentru fiecare categorie, am pregatit cate un voucher de 300 de lei, pe care il puteti folosi in aceasta primavara la cumparaturi pe answear.ro

Click aici pentru regulamentul campaniei.

Succes!

UPDATE:

Castigatorii concursului au fost desemnati urmatorii:

Dan Aparu, care a ales modelul colectiei Mango >>

Arabela Dumitran care a ales modelul colectiei Answear >>

Citește alte articole