Citește în 2 min 02 Nov 2020

Answear este alături de studenți! Ai 100 RON discount dacă deții cardul ISIC sau Bucharest Youth Card

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Astăzi venim cu o super veste către tinerii din România! Află ce beneficii ai dacă ești posesor al legitimațiilor ISIC (International Student Identity Card) sau Bucharest Youth Card!

Știm ce înceamnă un buget de student și înțelegem că, mai ales în perioada tinereții, este foarte important să ai posibilitatea de a-ți afișa stilul și de a-ți exprima personalitatea prin intermediul hainelor. Tocmai de aceea, comercializăm branduri pentru toate buzunarele, de la cele mai accesibile la cele high-end.

Ca posesor al legitimațiilor ISIC (International Student Identity Card) sau Bucharest Youth Card, beneficiezi de 100 RON reducere la orice comandă de  minim 400 RON pe site-ul nostru. Și nu doar o dată, ci ori de câte ori achiziționezi câte ceva.

În plus, discount-ul se aplică inclusiv produselor care sunt deja reduse pe site. Astfel, reducerea de 100 RON pentru posesorii BYC (Bucharest Youth Card) si ISIC (International Student Identity Card) se cumulează cu alte  reduceri existente pe site-ul nostru.

Answear înseamnă cumpărături fără limite!

Folosind reducerea oferită prin intermediul ISIC și Bucharest Youth Card, te bucuri de cele mai frumoase și potrivite ținute. Branduri precum Medicine, Levi’s, Lee Cooper, Guess Jeans, adidas Originals și multe altele sunt gata să te însoțească în fiecare zi din viața ta! Anumite branduri sunt excluse din această campanie, însă te asigurăm că îndeajuns de multe altele sunt viabile pentru reducere 🙂 . Află aici lista de branduri excluse din campanie.

Mai multe detalii despre beneficiile ISIC și Bucharest Youth Card puteți găsi accesând link-urile de mai jos:

https://bucharestcard.ro/reduceri/reduceri-bucuresti/reduceri-answear

https://www.isic.ro/reduceri/local/answear/6285

Shopping plăcut! ?

 

 

Citește alte articole