Citește în 2 min 08 Mar 2016

Answear Supermodel – 5 Motive pentru care merita sa participi

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

answear supermodel

Hey Girls & Boys,

Ati auzit ultima stire? Answear cauta cel mai cool & glam & hot Supermodel din tarile in care activeaza – Romania, Polonia, Cehia, Slovacia si Ucraina. Inscrie-te acum, aici >> 

Fiecare tara va desemna cate un castigator care va beneficia de o sedinta foto ce ulterior va fi publicata intr-o revista glossy din tara sa – in cazul Romaniei, shootingul realizat va fi publicat in VIVA!

Practic, te invitam in Polonia, alaturi de castigatorii din celelalte 4 tari, la un shooting super fun, realizat de catre stilistii si fotografii Answear. Ne vom ocupa noi de cazare, transport si tot ce trebuie astfel incat sa ajungi la studiourile din Polonia pe data de 29 Aprilie pentru shooting. Te vei intalni cu echipa Answear, cu modele internationale si vei putea face schimb de impresii si de experienta. In plus, stilistii Answear te vor ajuta sa iti definesti stilul care te pune cel mai bine in evidenta. Pe langa o super experienta si un supershooting, iti promitem ca, daca vei castiga, iti vom pune la dispozitie si un voucher de 3000 ron, pentru o sesiune de shopping de pe answear.ro. Imagineaza-ti, vei avea ocazia sa comanzi toate produsele din wishlist, produsele la care visai deja dar pentru care niciodata nu era momentul potrivit.

Asa ca, inscrie-te pana pe 4 aprilie in competitia Answear Supermodel si ajuta-ne sa demonstram ca Romania are cele mai frumoase si senzuale fete si cei mai interesanti si wow baieti, pregatiti pentru o cariera in fashion.

5 Motive pentru care merita sa participi

♥  Vizitezi studiourile Answear din Crakovia, Polonia

♥  Ai parte de un shooting realizat de fotografi profesionisti

♥  Shootingul va aparea in revista Viva!

♥  Castigi un voucher de 3000 de lei pentru cumparaturi pe answear.ro

♥ Faci cunostinta cu echipa Answear si cu alte modele internationale

Inscrie-te acum >>>

 

Citește alte articole