Citește în 2 min 24 Oct 2016

Camasa alba. Must have-ul oricarei garderobe

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

camasa alba

Un item pe care orice femeie  trebuie sa il aiba in garderoba, camasa este cea mai versatila si cea mai simpla piesa, ideala pentru toate tipurile de tinute. O piesa vestimentara clasica, camasa poate avea o multime de culori, poate fi confectionata dintr-o diversitate impresionanta de materiale si poate fi asortata foarte usor cu toate tipurile de accesorii si tipuri de tinute. Un must have al oricarei garderobe, camasa alba este o varianta care nu se va demoda niciodata si care se va purta indiferent de sezon si, in functie de accesorizare, la evenimentele la care participam.

Vezi toate modelele de camasi albe >>>

Iar daca nu ai gasit nimic care sa-ti placa, poti incerca o marime mai mica de la barbati 🙂

Vezi toate modelele de camasi albe pentru barbati >>>

Camasile albe se pot purta cu blugi mulati sau tip boyfriend, chiar cu fustei maxi sau mini. Sunt lejere, se gasesc pe answear.ro in orice anotimp si se potrivesc de minune in combinatie cu jeans baggy sau alte piese clasice din denim. Sunt la mare cautare camasile albe lungi si largi, deoarece asigura confort si lejeritate si pentru ca se pot purta impreuna cu pantofi sport inalti sau pantofi cu talpa joasa, balerini sau chiar si cu pantofi cu toc, pentru un look casual chic. Daca vorbim insa de o tinuta office de senzatie, camasa alba se potriveste perfect cu pantaloni negri sau cu pantaloni colorati sau cu o fusta casual si o pereche de cizme pana la genunchi si pantofi stiletto. Camasa alba a fost un articol vestimentar indispensabil in anii 1950 asa ca purtarea sa imprima si un stil retro, mai ales ca in combinatie cu fuste largi sau vaporoase, pana sub genunchi sau cu pantaloni largi pun in evidenta caracterul puternic al celei ce poarta outfitul respectiv. Astfel, tinutele construite cu ajutorul unor camasi albe pot fi relaxate sau formate, office. Totul depinde de combinatiile de stil si de materialul din care este croita camasa.

Pentru tinute simple, dar elegante, poti alege camasi albe in modele clasice – linii drepte si gulere simple si marimi medii, in vreme ce pentru tinutele office mai sofisticate poti sa optezi pentru camasi albe clasice si cambrate. O tinuta romantica se obtine foarte usor prin alegerea camasilor albe moderne, cu multe detalii care evidentiaza feminitatea si modele inedite cu volane sau funda, nasturi, pliuri. Ideal ar fi ca in garderoba ta sa fie o camasa alba din bumbac si una din matase. Aceasta din urma se poate asorta rapid cu fusta mini stil disco si cu pantofi negri de lac sau cu blugi slim si sneakers cool.

Citește alte articole