Citește în 2 min 12 Aug 2016

Ce porti “La club, cu fetele”?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Shot_19_100_F2-1024x819-1

Girls night out este un concept din ce in ce mai folosit de catre cluburi, dar si de catre fetele care au nevoie din cand in cand de o mica escapada urbana de la serile petrecute doar in cuplu.

Astfel, incepand de luni incepe planificarea pentru week-end. Unde mergem, cine mai vine, cine face rezervarea…cu ce ne imbracam??? Si neaparat mentiunea “Fara baieti, da?” 

Si daca pana aici raspunsurile nu conteneau sa apara in facebook messenger sau whatsapp, intrebarea despre outfitul ales incepe sa puna toate clubberitele pe ganduri.

“Cu tocuri sau fara tocuri?” sparge gheata Cristina

“De obicei eu as merge pe varianta fara tocuri, dar am vazut o rochie … <3…Care nu merge fara tocuri” spune Andreea

“Ia sa vedem ce ai descoperit, ca tot nu stim cu ce sa ne imbracam” 

“E testat, ajunge pana vineri: www.answear.ro”

Suna cunoscut, nu? Si acum haide sa dezvaluim ce modele de rochii au fermecat-o pe Cristina :)…dar si pe fetele din redactia answear.

Este vorba de un brand nou, Missguided, brand preferat de vedetele din California. Si cum ar putea oricine sa-i reziste atunci cand rochiile acestea iti pun toate atuurile in evidenta?

Exact, este vorba despre croiala bodycon, atat de cautata si atat de dorita de catre fetele care doresc sa isi puna in valoare formele sexy si bronzul perfect, dobandit cu greu in urma expunerilor repetate la soare. Un chin 🙂

Rochiile noastre preferate, sunt cele de mai jos. Bine, nu sunt preferate doar de noi, ne soptesc baietii din birou. Semn ca suntem pe drumul cel bun 🙂

(vezi aici toate modelele de rochii bodycon >>> )

Cu ce le-am accesoriza pentru o iesire la club?

♥  cu stilettos cu barete in jurul gleznei

♥  cu o geanta plic

♥ cu o pereche de cercei candelabru

♥  lenjerie invizibila

Vezi aici toti pantofii perfecti pentru o iesire in club >>> 

Sigur, este placerea noastra sa exemplificam aceste sugestii 🙂

Alte tips & triks?

Daca iti alegi o rochie fara bretele, ai totusi grija sa o iei o marime putin mai mica decat cea purtata de obicei. Asta pentru a evita eventualele accidente. Sau, in cel mai bun caz, te poti ajuta de plasturii speciali pentru piele, care au grija sa lipeasca rochia de zonele mai sensibile 🙂

Daca seara incepe sa fie prea rece pentru a iesi doar in rochie, le poti accesoriza pe toate cele de mai sus cu o jacheta bomber, dintr-un material lucios. Recomandarile stilistilor nostri sunt mai jos:

Come on Barbie, let’s go party!

 

 

Citește alte articole