Citește în 4 min 10 Aug 2020

Ce produse de la reduceri se vor purta și în toamnă?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Chiar dacă vara e încă în toi, ne zboară puțin gândul spre toamna care se apropie vrem-nu-vrem. Îmbină cele 2 anotimpuri într-o sesiune de shopping! Ce haine și accesorii e bine să îți cumperi în perioada reducerilor de vară, dar pe care să le porți și toamna care urmează?

Nu toți suntem adepții unei garderobe total reînnoite la fiecare schimbare de sezon. Așadar, am pregătit un mic ghid de cumpărături la reduceri pentru cei practici, care nu vor să cumpere doar de dragul de a face shopping, ci și să se bucure la maxim într-adevăr de hainele nou cumpărate. Practic, vei împușca 2 iepuri dintr-o lovitură: îți iei niște haine la prețuri mult mai mici, iar hainele respective pot fi purtate fără grijă în următoarele luni, nu trebuie să aștepti până la vara viitoare să te bucuri de ele. Află care sunt produsele de la reducere care se vor purta și în toamna acestui an:

Sacouri și costume

De câteva sezoane încoace vedem sacourile purtate într-o mulțime de combinații, fie că vorbim despre modelele oversized sau despre cele la două rânduri de nasturi. Frumusețea acestui element constă în faptul că nu se mai poartă doar în circumstanțe formale, ci și în combinație cu pantofi sport sau alte accesorii sport care să îi ofere un aer casual ținutei, să nu mai fie atât de rigidă. Dacă încă nu ai un blaizer sau chiar un set deux-piece format din sacou și pantaloni, e momentul ideal să îți cauți modelul care ți se potrivește.

Joaca de-a contrastele

Nimeni nu a spus ca odată ce vin zilele ceva mai friguroase să ascundem toate hainele din materiale subțiri. Ies niște combinații senzaționale dacă alături unei bluze din mătase un pulover subțire din tricot, iar contrastele sunt bune și din punct de vedere al culorilor, nu numai al materialelor. O ținută foarte potrivită de toamnă ar fi purtarea unei rochii colorate din vâscoză în combinație cu un cardigan împletit sau o geacă din piele, sau o cămașă din denim cu o pereche de pantaloni de piele. Joacă-te cu materialele și culorile și obține look-uri de toamnă de invidiat!

Clasic în orice sezon

În perioada reducerilor este clar că cea mai bună alegere este să mizezi pe articolele clasice care vor fi purtabile în orice sezon. Un exemplu de articol clasic ce nu ține cont de tendințe și vremea de afară sunt sneakerșii albi, simpli: aceștia vor fi purtați de foarte multe ori, indiferent de sezon deoarece sunt foarte versatili. Mocasinii sunt de asemenea foarte buni pentru a fi purtați toamna, și găsești multe modele la reducere de Final Sale. Iar când vine vorba despre genți, mergi pe variantele cele mai întâlnite pentru a-ți fi foarte ușor să le asortezi: geantă-poștaș neagră, bej sau maro-coniac sau gentile shopper sunt printre cele mai potrivite în a fi cumpărate de la reduceri deoarece se vor purta întotdeauna, fiind atemporale.

Citește alte articole