Citește în 6 min 05 Aug 2020

Ce e bine să cumperi în perioada de reduceri?

Autor: Georgiana
Timp de citire 6 min

Reducerile de vară sunt în plină desfășurare! Te-ai întrebat vreodată ce este mai bine să îți cumperi în această perioadă? Oare să pui accent pe elemente clasice sau pe haine din tendințele actuale? Vezi recomandările noastre de produse la prețuri mult mai mici ce merită luate în considerare pentru o garderoba de vacanță mai atractivă.

Campaniile de reduceri de pe answear.ro sunt o oportunitate de a cumpăra produse de calitate la prețuri mult mai bune. Și din moment ce mai avem o luna de vară înaintea noastră, iar zile călduroase vor fi sigur și în septembrie, merită să căutăm haine și accesorii pentru sezonul actual. Pe ce să pui accent în perioada reducerilor:

Alege haine din țesături naturale

Poliesterul este deja PAS! Acordăm tot mai multă atenție compoziției hainelor noastre – începem să apreciem fibrele naturale, ecologice, prietenoase cu pielea și confortabile, în special în zilele călduroase. Sezonul de vară ”obligă” multe mărci să ofere haine atât pentru femei, cât și pentru bărbați, realizate din țesături naturale. Acum le vei găsi la reducere – inul, bumbacul sau, bineînțeles, mătasea sunt unele dintre cele mai potrivite materiale. Cămășile de in sau pânză topită, pantalonii și rochiile vă vor fi de folos pentru următoarele săptămâni călduroase, iar articolele clasice din bumbac le puteți purta tot anul.

Caută elemente clasice

Primăvara și începutul verii au fost cu adevărat diferite în acest an – datorită șederii mai îndelungate în casele noastre, ne-am îngrijit mai mult de hainele casual ale garderobei. Desigur, nu trebuie să le porți doar în casă, însă trebuie să îți aducă bucurie atunci când le ai pe tine. Pulovere confortabile, tricouri simple, pantaloni scurți sau rochii casual, toate acestea vor fi bune de purtat și în vacanță, în zilele de relaxare. În garderoba ta nu există niciodată prea multe haine casual, așa că acordă atenție acestora în timpul perioadelor de reduceri. Uită-te mai ales mărcile renumite care te surprind de ani buni nu doar prin calitatea lor, ci și prin designul lor tineresc.

Nu uita de denim

Și acum ceva pentru pragmaticii care vor să cumpere lucruri universale, pe care să le poarte mai multe sezoane. Dacă sunteți în căutarea a ceva care va fi bun și în zilele mai răcoroase și, în același timp, se potrivesc cu o mulțime de stiluri, pariați pe denim! Veți avea nevoie atât de blugi simpli, cât și de un model foarte popular din acest sezon: blugii-balon. Sunt foarte comozi și o să îi îndrăgiți de la prima purtare! Un alt produs din denim pe care ar trebui să îl aveți în vedere în perioada reducerilor este jacheta din denim. Perfectă pentru serile mai răcoroase, poate fi purtată atât cu rochii sau fuste plisate cât și cu blugi.

Încălțăminte și accesorii de vară

Nu putem uita de încălțămintea și accesoriile care se încadrează în atmosfera de vacanță. Gențile din împletituri în diverse forme, espadrilele, precum și balerinii sau tenișii cu talpă țesută, sandale minimaliste cu curele subțiri și modele sportive … Există multe articole la prețuri atractive care vă așteaptă – toate vor fi de folos în următoarele săptămâni călduroase, dar și în vacanța de anul viitor!

Citește alte articole