Cea mai mare provocare ANSWEAR

O singură noapte, 2 milioane de produse, 50 de camioane și 120 de oameni. Acestea sunt numerele noastre norocoase – am reușit să mutăm depozitul ce deservește 7 piețe europene fără a întrerupe fluxul comenzilor.

În noaptea dintre 19 și 20 iulie 2019 a avut loc una dintre cele mai mari acțiuni logistice din Polonia – mutarea depozitului ANSWEAR din locația sa actuală din Skawina într-una mult mai spațioasă, situată în Kokotowo.

Într-o singură noapte, 50 de camioane au efectuat 150 de călătorii între cele două depozite pentru a transporta eficient 4.500 de paleți cu peste 2 milioane de produse. Un astfel de proces logistic complicat a fost precedat de multe luni de pregătire, iar în momentul culminant al mutării, angajații departamentului de logistică au fost susținuți suplimentar cu forțe de la sediul central. Mutarea depozitului într-o nouă locație a avut loc fără a afecta fluxul comenzilor din cele 7 piețe în care suntem prezenți.

Noul spațiu de depozitare a fost pregătit pentru a putea deservi și alte piețe pe care intenționăm să le deschidem în viitorul apropiat. Noul depozit cu o suprafață de 40.000 m2 beneficiază de soluții automatizate ce contribuie la rapiditatea cu care sunt pregătite coletele. Mulțumită noilor tehnologii, comenzile vor fi procesate mult mai repede, iar timpul de livrare se va scurta.

 

Author: Georgiana Pana