Desert Storm – colecție ediție limitată ANSWEAR

Feminitate combinată cu confort, țesături naturale și culori pământii – aceasta este noua colecție ANSWEAR. Vezi cu ce te va surprinde colecția Desert Storm!

Utilitatea hainelor devine o tendință din ce în ce mai populară – sunt la mare căutare hainele pe care să le porți cu ușurință atât la serviciu, cât și în timpul liber. Noua colecție limitată ANSWEAR este un rezultat de succes provenit din această tendință, dar într-un cadru mult mai feminin.

Desert Storm este o colecție de aproximativ 250 de piese cu un caracter urban bine definit. Utilitatea colecție este dezvăluită aici sub formă de jachete largi legate în talie, pantaloni cu buzunare mari sau cămăși supradimensionate. Colecția este completată de haine confecționate din țesături care se așază frumos pe corp: trench-uri, bluze, topuri și fuste care subliniază formele feminine și contrastează cu elemente mai masive cum ar fi o cataramă sau o geantă supradimensionată.

Desert Storm se bazează pe tonuri naturale, de pământ, care să fie potrivite atât pentru ​​a doua jumătate a verii, cât și la începutul toamnei. Nuanțele subtile de bej, kaki, muștar,  maro și roșu saturat sunt în conformitate cu tendințele de culori actuale. Colecția ANSWEAR este dominată de țesături naturale: bumbac, amestecuri de in și vâscoză structurată. Este o propunere ideală pentru toate femeile care, pe lângă stilurile vestimentare bine definite, valorizează confortul și utilitatea.

 

Vezi colecția aici >>>

Author: Georgiana Pana