Cele mai iubite modele de adidași

21/08/19

În ce adidași merită să investești în această toamnă? Vezi recenzia noastră asupra celor mai populare modele de încălțăminte sport și alege ceva pentru tine!

Putem vorbi și scrie despre adidași la nesfârșit – pantofii sport obișnuiți au ajuns la dimensiunea unui obiect de cult în ultimele decenii. Cele mai populare modele au intrat în oferta mărcilor încă din anii ’70, ele sunt obiectul suspinelor a mii de fani care apreciază confortul și designul unic. Perfecți pentru jogging și ținute de zi cu zi, pentru blugi, rochii, fuste sau costume – iată care sunt cele mai populare și cele mai iubite modele de adidași. Cunoști sau ai vreunul dintre ele?

Adidas Stan Smith

Acești adidași au apărut în anii 70 și au devenit instantaneu o vedetă. Talpă joasă, design simplu și minimalism – acestea sunt caracteristicile care au făcut ca modelul Adidas Originals să fie popular timp de câteva decenii și niciun trendsetter nu poate trăi fără el.

Adidas Falcon

Adidași masivi sunt menținuți în stilul anilor 90. Pantofii Adidas Falcon ispitesc stilul retro și sunt din nou pe val în întreaga lume.

Adidas Deerupt Runner

Ușori, moi și rezistenți – Pantofii Adidas Deerupt Runner încântă prin flexibilitatea lor – și totul datorită materialului care acoperă întreaga parte superioară a adidașilor. Datorită acestui fapt, marca Adidas are un avantaj suplimentar – este foarte ușor să-l împachetezi într-o valiză sau geantă de sport.

Fila Disruptor

Dacă îți plac hainele streetstyle și anii 90, nu te poți lipsi de acești pantofi. Adidașii Fila Disruptor sunt masivi, grei și … inconfundabili. Îi poți încălța pentru un festival, o plimbare prin oraș sau chiar pentru a merge la serviciu. Este un must-have de câteva sezoane încoace.

Puma Thunder

Îți place maximalismul? Atunci vei aprecia adidașii Puma Thunder. Încălțămintea este scalată în toate aspectele posibile: are o talpă uriașă, un design futurist, o multitudine de forme și culori – acești adidași vor fi punctul de atracție al stilizării tale.

Puma Lqdcell Shatter XT

Modelul Puma a fost conceput pentru sportivii care nu fac niciun compromis când vine vorba de confort – o talpă cu o amortizare excelentă dovedește acest lucru. Ce faci dacă îți plac dar nu vrei să te angajezi în nicio activitate fizică? Nu vă faceți griji și purtați-le – un confort neobișnuit poate fi simțit chiar și pe trotuarele urbane, nu numai în sala de sport.

Reebok Daytona DMX

Modelul Reebok s-a bucurat de popularitate încă de la început, din anul 2000. Tehnologia și designul și-au unit forțele: adidașii sunt nu numai perfect proiectați, dar și confortabili. Și totul datorită amortizării DMX, care se bazează pe mișcarea aerului de la vârful piciorului până la călcâi.

Nike Vapormax

Moda urbană a preluat acești pantofi de la alergători și i-a îndrăgit imediat. Popularitatea lor se datorează unui tip de talpă uimitoare și futuristă, precum și unei amortizări perfecte, ușoară și mai flexibilă.

Nike AirMax 95

Tehnologia folosită, airbag-urile ascunse în designul unic și avangardist – Nike Airmax 95 este o dragoste la prima vedere. Inspirația pentru apariția modelului a fost corpul uman: talpa interioară simbolizează coloana vertebrală, partea laterală reprezintă mușchii, șireturile sunt coastele, iar materialul din partea superioară este pielea umană.

Nike Airmax 97 și Nike Airmax 98

Fanii stilului retro nu pot uita de următoarele modele Nike, adică Airmax 97 și Airmax 98. Liniile contemporane fac trimitere la modelele din anii 90, cu toate acestea au fost îmbogățite cu nuanțe de culoare noi, inclusiv nuanțe metalice.

Nike Airmax 720

Setat pe confort maxim? Nike Airmax 720 are cea mai mare pernă de aer-amortizor din familia de încălțăminte Airmax. Astfel, mersul pe drumul cel mai stâncos va fi pentru tine o excursie în nori. Nu poate fi mai confortabil de atât!

1.Nike Airmax 97   2.adidas Falcon   3.Fila Disruptor   4.Nike Airmax 720

1.Reebok Daytona DMX   2.Nike Airmax 98  3.adidas Deerupt Runner   4.Nike Vapormax 2019

1.adidas Sam Smith   2.Nike Airmax 95   3.Puma Thunder   4.Puma Loqdcell Shatter XT

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear