Citește în 3 min 21 Aug 2019

Tendințe de toamnă pentru bărbați

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Tendințele pentru toamna 2019 surprind prin diversitate. Modele extravagante și decupaje clasice, culori moderne și standard … Vezi ce trebuie să ai dulap pentru acest sezon!

Culori intense

Culorile neon au fost la modă în sezonul trecut – anul acesta continuăm această tendință. Verde intens, galben strălucitor sau portocaliu strident sunt doar câteva dintre sugestiile la modă. Noutatea este roz intens, deși o recomandăm doar celor mai curajoși. Dacă neonul te înspăimântă (dar să știi că arată foarte bine în stilizările de streetwear), poți paria pe roșu intens, verde sau cobalt – tot în versiunea de blocare a culorilor.

1.Polo Ralph Lauren   2.DC   3.adidas   4.Pepe Jeans

Eleganța bărbaților

Pe de o parte, designerii promovează moda îndrăzneață cu supradimensionarea hainelor și nuanțele neon în prim plan, pe de altă parte, se referă la clasicele haine bărbătești în colecțiile lor. Din nou, se poartă costumele slim fit, inclusiv modelele cu 2 rânduri de nasturi, puloverele elegante și trenchi-urile bej. Nu ne este frică de modele! Mizează pe diferite tipuri de carouri sau dungi atât pentru sacou, cât și pentru pantaloni sau cămăși. Toamna aceasta investim un pic mai mult în accesorii: cravate inspirate direct din uniforme școlare, șepci plate și papioane.

1.Tommy Hilfiger Tailored   2.Tommy Hilfiger   3.Medicine   4.Mango Man

Denim de sus până jos

Denimul a revenit într-o nouă interpretare: de data aceasta ca un costum de blugi. Nu vă temeți să amestecați nuanțe și texturi!

1.Tommy Jeans   2.Armani Exchange   3.Only & Sons   4.Tommy Hilfiger

Supradimensionat

Dacă nu îți plac croielile fixe pe corp, tendințele acestui sezon sunt pentru tine! Jacquemus, Off-White sau Louis Vuitton pun accentul pe haine supradimensionate. Pantalonii largi, sacourile largi, puloverele mari și vestele creează o nouă figură masculină expresivă. Succesul zilelor mai reci va fi cu siguranță o haină largă și lungă!

1.Tommy Sport   2.Iceberg   3.Levi`s Made & Crafted   4.Diesel

Citește alte articole