Citește în 3 min 06 Apr 2020

Cele mai noi branduri bărbătești de pe ANSWEAR.ro

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Dacă nu ați întâlnit până acum brandurile Clean Cut Copenhagen, Tailored & Originals și Norton, este timpul să faci cunoștință cu ele. De acum înainte, aceste mărci fac parte din portofoliul nostra și sigur vor fi pe placul tău. Încercăm să îți aducem cât mai aproape cele mai bune mărci! Află cu ce te vor surprinde cele 3 branduri.

Ca în fiecare sezon, îmbogățim constant gama de mărci din magazinul nostru. Noutățile din primăvară includ și moda bărbaților – în acest an ni s-au alăturat mai multe mărci recunoscute la nivel mondial. Pentru început, ceva pentru fanii stilului casual-smart și a simplității scandinave. Două mărci scandinave s-au alăturat portofoliului nostru, oferind tricouri clasice, pantaloni chinos, tricouri polo și jachete.

Clean Cut Copenhagen

Brandul Clean Cut Copenhagen a fost înființat în 2014 în Danemarca. Oferta lor este adresată bărbaților conștienți de stilul lor modern și care vor să valorizeze confortul în orice situație. Colecțiile Clean Cut Copenhagen se concentrează pe atenția la detalii. Sortimentul mărcii daneze este predominant în culori clasice.

Tailored & Originals

Tailored & Originals este o combinație de două stiluri – formal și casual. Oferta brandului se adresează bărbaților moderni care doresc să arate elegant zilnic, fără a uita de confort. De aceea, colecțiile Tailored & Originals combină un stil scandinav simplu cu un clasic italian. Găsim aici o mulțime de articole de bază în culori calde precum pantaloni scurți simpli sau pantaloni din țesătură. Bărbații care doresc să iasă în evidență vor fi cu siguranță mulțumiți de cămășile de bună calitate, printre care domină imprimeurile florale și diverse combinații de dungi.

Norton

Al treilea brand, dar nu cel din urmă, se află într-un climat ușor diferit. Norton este un brand care își inspirată colecțiile din stilul unui clasic producător de motociclete – Norton Motorcycles Company. Colecțiile sale ulterioare sunt create ca un tribut adus tuturor motocicliștilor care acum 100 de ani au deschis calea culturii motocicletei moderne. Oferta Norton este un amestec de modă vintage și modernitate, care întruchipează spiritul de aventură. Nu numai fanii avizi ai automobilelor pe 2 roți se vor îndrăgosti de hainele și accesoriile de marcă: jachete din piele, rucsacuri, genți, precum și tricouri, pulovere și pantaloni, practic, se vor potrivi oricui apreciază un puternic stil masculin.

Citește alte articole