Citește în 2 min 03 Oct 2019

Colecția Urban Tribe by ANSWEAR – ieși în evidență în mijlocul orașului!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

De astăzi nu trebuie să vă mai camuflați în spațiul urban: ieșiți în evidență și purtați stilul eclectic al boemiei urbane. Înceâpnd de astăzi, fiecare zi de toamnă va fi elegantă!

Viața urbană te pune de foarte multe ori la încercare, îți generează nevoia de a ieși în evidență. Ai nevoie de mult  confort pentru a supraviețui zilelor de muncă și nopților pline de distracție. Noua propunere de toamnă de la ANSWEAR, colecția Urban Tribe, va îndeplini toate cerințele unui trendsetter urban. Inspirația pentru crearea colecției a fost atmosfera boemă romantică și ideea unui trib urban care explorează fiecare colțișor.

Ce vei gasi in colectia Urban Tribe?

Urban Tribe combină un stil boho nonșalant, motive populare care contrastează cu spațiul urban, stiluri clasice și elemente moderne de streetwear – datorită acestui fapt, silueta feminină, pe de o parte, radiază romantism, pe de altă parte – se potrivește cu tendințele moderne.

Urban Tribe este un amestec cu adevărat eclectic. Capsula include rochii din șifon, bluze cu imprimeu floral, paltoane camel, pulovere groase, cardigane lejere și accesorii sofisticate: pălării, mănuși, cizme din piele și genți cu franjuri. Țesăturile și texturile joacă un rol important aici: am combinat șifonul delicat cu raiații expresivi și materiale din lână, broderie, pliuri și franjuri ce  contrastează cu accesoriile din piele, mult denim și pulovere împletite. Colecția este dominată de nuanțe nobile de vișiniu, turcoaz, auriu și ecru, iar materialele netede se completează perfect cu imprimeuri florale ultra-feminine în multe variante: de la culori calde de verde crud și albastru deschis, până la flori senzuale, mari, pe un fundal întunecat.

 

Descoperă colecția aici >>>>

 

Citește alte articole