Citește în 4 min 03 Oct 2019

Cele mai la modă jachete și paltoane pentru toamna anului 2019! 5 modele pe care trebuie să le ai

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Cu ce ​​te îmbraci în zilele reci de toamnă? Citește articolul și vei descoperi cele mai la modă jachete din 2019.

Vezi cele mai dorite 5 modele de geci și paltoane ale sezonului!

Paltonul Teddybear

Îți amintești de vremea când erai copil și îmbrățișai un ursuleț de pluș? Acum, pentru o clipă, poți reveni la acel sentiment lipsit de griji și idilic – o haină de pluș este hit-ul acestui sezon. Confecționat din blană scurtă și densă, paltonul se simte ca o jucărie din pluș și de aceea ne place! Mai mult, pe lângă faptul că este atât de plăcut la atingere, este și foarte călduros, nu vei simți frigul toamna aceasta. Paltonul de pluș vine în toate culorile posibile, dar cele mai de dorit sunt nuanțele de maro și bej, culoarea Pantone cunoscută sub numele de migdală prăjită fiind cea mai dorită.

1.Answear   2.Mango   3.Vero Moda   4.Haily’s   5.Answear

Palton în carouri

Acest model este un succes al sezonului. Poți alege carourile din toate variantele posibile – de la tartan sau Buffalo și până la Houndstooth. Paltonul în carouri are șansa de a deveni cel mai puternic element al stilizării tale. Îl poți purta într-o versiune cu aspect total în carouri, așa cum sugerează Chanel, sau îl poți combina cu haine neutre, va arăta frumos în orice fel. Amintește-ți doar să păstrezi proporțiile: imprimeul cu carouri mari arată cel mai bine pe paltoanele oversized.

1.Medicine   2.Vero Moda   3.Answear   4.Medicine   5.Answear

Geacă cu blăniță

Poate fi din denim, piele naturală sau ecologică, raiat, dar neapărat cu un element foarte important: un guler de blană – aspectul retro este garantat! Elementele de blană sunt în primul rând pe guler, dar ele pot fi, de asemenea, utilizate și ca o căptușeală a întregii jachete. Este important să îndeplinească nu numai funcții decorative, ci și să te protejeze împotriva frigului.

1.Vero Moda   2.Levi’s    3.Vero Moda   4.Levi’s Made & Crafted   5.Only

Geacă de puf metalizată

Dacă paltoanele și blănurile sunt prea elegante pentru tine, pariază pe ceva modern, într-un spirit tânăr. Te vei simți ca pe o stradă din marile capitale ale modei, Londra sau New York, într-o geacă metalizată. Totul este în favoarea sa: croială modernă, supradimensionare confortabilă, culoare intrigantă, confort și căldură. Dacă îți plac ținutele sport-futuriste, nu ai nimic de pierdut.

1.Silvian Heach   2.Silvian Heach   3.Iceberg   4.Levi’s   5.Medicine

Maxi matlasat

Confortul este în tendințe! Până de curând, gecile scurte matlasate erau o necesitate în garderoba fiecărui trendsetter, însă în acest sezon le înlocuim cu cele lungi. Îmbrăcămintea lungă este lejeră și de multe ori îmbogățită cu elemente extravagante, cum ar fi gulere de mari dimensiuni. Formele matlasate s-au schimbat și ele! Nu numai pătratele și dreptunghiurile sunt la îndemână. Poți alege motive geometrice și modele mai extravagante pentru a arăta faptul că nu ți-e teamă să te joci cu moda.

1.Diesel   2.Answear   3.Pepe Jeans   4.Fila   5.Guess Jeans

Vezi colecția de geci și paltoane >>>

Citește alte articole