Citește în 3 min 19 Sep 2019

CUM NE ANTRENĂM TOAMNA?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Toamna nu renunțăm la exerciții fizice, mai ales că un pic de endorfine combat apatia sezonieră. Vezi noutățile noastre sportive și alege-ți echipamentul potrivit.

Sportul poate fi practicat tot timpul anului. Cu toate acestea, dacă preferi activitățile în aer liber, pe timpul de toamnă exercițiile fizice pot fi problematice. Temperatura redusă, umiditatea ridicată, vântul și zilele mai scurte fac ca echipamentul sportiv de vară să nu mai poată fi folosit cu încredere. Ce ar trebui să alegi în schimb?

Ținuta perfectă de antrenament

Alergi, mergi cu bicicleta, faci yoga, lucrezi în sala de sport sau preferi sportul în aer liber? Indiferent de tipul de activitate, jambierele, un hanorac cu mâneci lungi și o jachetă anti-vânt vor fi obligatorii pentru tine. Nu uita că toate articolele ar trebui să fie confecționate din țesături speciale care asigură respirabilitatea și gestionarea umidității. Din păcate, bumbacul obișnuit se udă destul de ușor, motiv pentru care nu este confortabil în zilele reci de toamnă.

1.Roberto Cavalli   2.Under Armour   4.Nike   4.Desigual Sport

1.Femi Stories   2.Reebok Classic   3.adidas Originals   4.Under Armour

Accesorii esențiale

Ai deja o ținută pentru exerciții, acum e timpul să te gândești la accesoriile necesare care nu-ți salvează viața neapărat, dar cu siguranță îți vor proteja sănătatea. La urma urmei, nu vrei să iei o răceală sau să te procopsești cu o sinuzită – o șapcă sau o bandană este perfectă pentru alergare, te protejează împotriva pierderilor de căldură. Nici mănușile nu trebuie uitate – până la urmă, mâinile înghețate nu sunt plăcute deloc.

Încălțăminte sport perfectă pentru toamnă

Dacă faci exerciții la temperaturi scăzute și, în plus, te deplasezi pe un teren noroios, încălțămintea sport ușoară nu va mai fi suficientă. Investește în adidași cu talpă antiderapantă groasă. O soluție bună va fi și o pereche dintr-un material impermeabil, pentru a avea picioarele ferite de umezeală.

1.Puma   2.Reebok   3.Reebok   4.Puma

Vezi aici colectiile sportive >>>

 

Citește alte articole