MILAN FASHION WEEK – TENDINȚELE BRANDURILOR PE ANSWEAR.RO!

După săptămâna modei din New York, este timpul pentru un show într-un alt loc elegant – Milan Fashion Week a fost întotdeauna un simbol al stilului glamour și al extravaganței italiene. Vezi ce tendințe ne oferă designerii de această dată!

Colorat, plin de viață, plin de glamour și extravaganță – săptămâna modei din Milano se aseamănă foarte bine cu stilul de viață al italiencelor. Ținutele de stradă par a fi fanteziile oricărui trendsetter, stilul feminin înțeles modern depășește limitele impuse de moda clasică. Mărcile italiene sunt considerate de ani buni cele mai prestigioase și sofisticate. Ce ne vor arăta de data asta? Nu uita că vei găsi întotdeauna colecțiile actuale pe answear.ro!

Emporio Armani

Emporio Armani este o interpretare contemporană a stilului clasic al lui Giorgio Armani. În colecția acestui brand vei găsi multe modele potrivite pentru ținutele de zi cu zi, în ton cu ultimele tendințe vestimentare. Propunerile mărcii se remarcă prin jocul de culori vibrante, finisare atentă și calitate excepțională. Logomania într-un stil minimalist nu poate lipsi!

1.Bluză   2.Tricou   3.Bluză   4.Bluză

Moschino

Love Moschino este unul dintre cele mai cunoscute branduri italiene. A devenit celebru în industria modei datorită îmbrăcămintei și accesoriilor controversate. În colecțiile sale reflectă caracterul extravagant al fondatorului mărcii – gențile sunt extrem de expresive și au o inimioară ca și semn distinctiv. Starurile precum Gwyneth Paltrow, Rita Ora și Madonna s-au îndrăgostit de ele. Celelalte caracteristici ale lui Moschino sunt chintesența luxului italian: culori puternice, ornamente sofisticate și, desigur, logo-ul cât mai vizibil pe fiecare produs în parte.

1.Căciulă   2.Eșarfă   3.Ghiozdan   4.Pulover

Versace

Versace Jeans este un brand consacrat în lumea modei. Compania a fost fondată în 1978 chiar în Milano, de către Gianni Versace. Marele talent al designerului și ideile sale strălucitoare în selecția colecției au făcut din numele Versace unul dintre cele mai importante și celebre branduri din lumea modei. Oferta mărcii include o gamă largă de îmbrăcăminte, bijuterii, genți și încălțăminte.

1.Poșetă   2.Ochelari   3. Ochelari   4.Poșetă

Iceberg

Iceberg este un brand italian premium. A fost creat în 1974 de Silviano și Juliana Jerani în San Giovanni. Brandul se concentrează în primul rând pe utilitatea produselor și natura unisex a colecțiilor sale. Hainele de la Iceberg se vor potrivi cu gusturile celor mai pretențioși clienți.

1.Fustă   2.Sacou   3.Pulover   4.Geacă de puf

FILA

Fila este un brand de top pe piața de îmbrăcăminte sport, cu o tradiție de peste o sută de ani. Înființată în 1911 în Alpii italieni, scopul mărcii este acela de a oferi clienților săi confort și satisfacție în activitățile fizice și nu numai. Fila a câștigat o largă recunoaștere în întreaga lume ca fiind un producător de încredere de înaltă calitate, care nu doar garantează ținute confortabile, ci și stabilește tendințe pentru moda stradală.

1.Poșetă   2.Tricou   3.Geacă   4.Pantofi sport

 

Author: Georgiana Pana