Citește în 3 min 18 Aug 2017

Cum să asortezi pantofii sport la rochii?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

De câteva luni, trendul sport a luat din ce în ce mai mult amploare iar, pentru amatorii genului, vestea bună este că nu se oprește aici.

Fie că vorbim despre New Balance, Nike Air Max, adidas Originals, Vans sau Converse, aceștia se potrivesc de minune la rochițe lungi sau scurte, oversized sau feminine.

Însă dacă uneori totuși nu suntem sigure dacă pantofii sport aleși chiar se potrivesc la rochia în cauză, cel mai bine este să ne inspirăm din sfaturile stiliștilor answear:

Rochie dreaptă + pantofi sport tip slip-on

Dacă alegi să porți o rochie de lungime medie, dreaptă, cel mai indicat este o accesorizezi cu o pereche de espadrile tip slip-on, adică, foarte ușor de incălțat, fără șireturi sau barete. Nouă ne plac în mod special espadrilele glitter, care adaugă un aer fresh outfitului ales.

Rochie Naoko / teniși Steve Madden / geantă Calvin Klein

 

Rochie elegantă + pantofi sport

Atunci când o rochie eleganta trebuie purtată de dimineață până seara, o poți accesoriza astfel încât tocurile să nu îți dea așa mari bătăi de cap…sau de picioare 🙂

Alege să porți o rochie elegantă, de preferință mini cu o pereche de sneakers colorați din piele. Iar dacă îi vei adăuga și o geacă tip biker, cu siguranță outfitul tău va ieși în mod plăcut în evidență 🙂

Rochie Kiss my Dress / sneakers Reebok / geacă Medicine

 

Rochie de party + teniși comozi

Dacă începem seara pe tocuri însă după 12 noapte avem nevoie de ceva mai comod, ținuta noastă se va păstra la fel de chic dacă vom accesoriza rochia noastră tip A-line cu o pereche de teniși tip Converse.

Garantăm pentru super chef de dans și piruete reușite 🙂

Rochie Vila / teniși Converse / accesoriu argintiu

 

Rochie lungă de vară si pantofi sport clasici

O rochie lungă de vara, de voal sau din mătase nu trebuie să fie neapărat purtată alături de sandale. O pereche de pantofi sport adidas Originals sunt o varianta perfectă chiar si pentru zilele toride.

Rochie Naoko /adidas Originals / Geantă Plic

 

Si dacă îți dorești să adaugi din ce în ce mai mult stil sport în viața ta, pentru și mai multă inspirație poți descărca e-b00kul realizat de către Roxana Voloșeniuc > http://trendulanului.answear.ro/ 

 

 

Citește alte articole