Citește în 3 min 06 Dec 2019

Cum te îmbraci la Petrecerea de Crăciun

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Decembrie este aici și, negreșit, a venit și perioada petrecerilor de Crăciun. Indiferent de oamenii alături de care te vei distra, noi îți putem sugera câteva ținute pe care să le porți la petrecerile din această iarnă. Cum să fii la modă în fiecare situație? Citește sfaturile stiliștilor noștri!

Clasic într-o nouă versiune

Dacă vrei să mergi pe clasic, alege o ținută formată din cămașă albă, sacou și pantaloni. Chiar dacă pare ceva simplu, dacă adaugi anumite “artificii”, poți obține o ținută senzațională. De exemplu, înlocuiește pantalonii cu o fustă din satin sau măcar să înlocuiești clasicii pantaloni cu unii din imitație de piele, articol ce este în topul tendințelor din acest sezon. Pentru un pic de “altceva”, încearcă să înlocuiești cămașa albă cu o bluză din dantelă, o alegere elegantă, cu care nu ai cum să greșești. Ce mai ai de făcut pentru a obține un look tocmai bun de petrecere? Să mizezi pe accesorii extravagante și să alegi încălțămintea potrivită.

Pantaloni Guess Jeans | Bluză Tally Weijl | Bluză Medicine | Fustă Answear | Sacou Answear

Rochie pentru fiecare stil

Petrecere de Crăciun fără rochie? Pentru multe femei, acest lucru este de neconceput! Pentru susținătorii acestui articol vestimentar, avem mai multe sugestii – amintiți-vă că rochia poate fi în mai multe stiluri sau culori. Nu există o rețetă perfectă și multe depind de stilul persoanei sau tipul de petrecere. Roșu pare a fi culoarea perfectă pentru Crăciun, așa că vă puteți baza pe roșu fără teamă. Pentru o petrecere mai informală, puteți alege un model în stilul boho. Și dacă nu roșu, atunci ce? Negru nemuritor într-un stil cu adevărat parizian!

Silvian Heach | Answear | AnswearRed Valentino | Red Valentino

Cele mai frumoase accesorii de Sărbători

Accesoriile, precum o stea din vârful unui brad de Crăciun, îți vor completa ținuta și vor decide caracterul său, de aceea nu trebuie să uiți de ele! Tendințele de sezon solicită ca accesoriile de Crăciun să fie strălucitoare, bogate și colorate, gata să stea lângă pomul de Crăciun. Mai presus de toate, alege gențile din piele colorată – pot fi netede, în culori intense sau acoperite cu un model mic. Ceea ce contează nu este doar materialul din care au fost confecționate, ci și forma. Cu cât este un design mai deosebit, cu atât mai bine, așa că nu ezita și căută o geantă în formă de cerc, potcoavă ș.a. Aspectul tău va fi completat și de bijuterii – perlele au revenit în acest sezon, deși auriul sub formă de lănțișor și cerceii direct din anii ‘90 concurează cu acestea!

Poșetă Love Moschino | Eșarfă Only | Cercei Pieces | Poșetă Pinko | Cercei Mango

 

Citește alte articole