Citește în 3 min 09 Dec 2019

Petrecerea de Crăciun – Ținute pentru bărbați

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Cu melodia „Last Christmas” în minte și strălucirea luminițelor de peste tot, ne pregătim încet pentru Crăciun. Știți deja ce aveți nevoie pentru toate evenimentele de Crăciun care vă așteaptă? Dacă nu, vedeți sugestiile noastre!

Costum în mai multe versiuni

Cina de Crăciun a companiei sau o reuniune de familie necesită o ținută adecvată. Prin urmare, costumul pare să fie cea mai simplă și, în același timp, cea mai relevantă opțiune. Nu trebuie decât să alegi și o cămașă, iar stilizarea festivă este gata. Dacă nu îți place să experimentezi, alege un costum cu o țesătură simplă, albastru închis sau negru. Dacă vrei să ieși un pic din anonimat, alege un model într-o nuanță neconvențională, de exemplu vișiniu sau verde închis.

MedicineMedicineScotch & Soda | Mango Man | Armani Exchange

Ce cămașă alegem?

Ai deja un sacou preferat pe care abia aștepți să îl porți, acum trebuie să te gândești ce ar trebui să pui dedesubt. Alegerea cea mai la îndemână este o cămașă albă – elegantă și clasică, deși puțin cam prea formală. Dacă știi deja că petrecerea de Crăciun nu va avea un caracter foarte formal, pariază pe o culoare diferită, poți introduce și un imprimeu. Cămășile în nuanțe de albastru sau roz deschis, chiar și verde, vor funcționa cu un sacou imprimat și invers – sacoul simplu, fără model, merge bine cu un imprimeu neobișnuit pe cămașă: dungi, flori sau animal print discret.

Apreciezi confortul mai presus de orice? Încearcă să pui o maletă sub sacou – acest stil va funcționa mai ales atunci când îi vizitezi pe cei dragi în zilele de sărbătoare.

Scotch & SodaMango ManPolo Ralph Lauren | Guess Jeans | Medicine

Papion sau cravată?

E timpul să îți definitivezi stilul cu accesorii. Desigur, poți veni la petrecere cu o cămașă descheiată la gât, dar dacă vrei un aspect elegant, ai nevoie de ceva mai formal. Nu te limita la cravatele albastre și burgundy pentru a avea un aspect elegant – poți alege, de exemplu, o cravată cu un model de Crăciun, pentru a relaxa un pic ținuta. Papionul este un pic de modă veche, dar recent a revenit în modă, așa că merită să îl iei în considerare pentru Petrecerea de Crăciun.

Mango Man | Jack & Jones | MedicineOnly & Sons | Polo Ralph Lauren

 

Citește alte articole