Citește în 3 min 29 Aug 2019

Denimul din toamna 2019 – ce tendințe domină în acest sezon?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Denimul nu iese niciodată din tendințe, însă în fiecare sezon revine sub diferite forme, cu ceva caracteristici specifice față de anii trecuți. Citește articolul și află ce modele de blugi se poartă în toamna anului 2019.

Cele mai căutate modele din acest sezon

Uită de blugii skinny deoarece vremea lor a trecut (sau cel puțin au luat o pauză, vor reveni cu siguranță în alte sezoane). Toamna aceasta ne concentrăm pe croielile clasice specifice anilor 80. Blugii cu talie înaltă și croială dreaptă atrag privirile datorită simplității sale, mai ales dacă îi alegem fără alte inscripții și aplicații. În funcție de eveniment, poți să îi porți cu un tricou larg și scurt sau cu o bluză mulată din dantelă sau plasă, pentru un look de seară.

1.Morgan   2.Wrangler   3.Mustang   4.Lee   

Un alt model ce ia amploare în rândul fashionistelor sunt blugii culotte. Există 2 versiuni de blugi culotte: cei cu croiala dreaptă de sus până jos și cei evazați de la genunchi în jos. Se pare că nu ne-au ajuns purtarea pantalonilor largi din această vară, iar blugii culotte reprezintă o versiune mai groasă a acestora. Cu ce îi asortăm? Cu topuri și jachete scurte sau pulovere largi + botine cu toc.

1.Pinko   2.Miss Sixty   3.Pinko   4.Pinko

Pentru cele care preferă blugii mulați, avem și aici o variantă adaptată acestei dorințe: blugii evazați sau ”clopote”, în limbaj popular. Se purtau acum mai bine de 10 ani și acum au revenit în modă – sunt eleganți și foarte confortabili. Cea mai bună combinație? Blugi evazați + pulover pe gât și cizme cu toc înalt.

1.Mango   2.Mango   3.Levi’s   4.Morgan

Must-have de toamnă: geaca de blugi

Când vremea se răcește, jachetele sunt o necesitate. În toamna anului 2019 moda se bazează pe clasic, modele consacrate din anii 80 și 90. Jachetele stil katana din denim sunt printre favoritele acestui sezon. Se potrivesc în zeci de combinații și îți va scoate în evidență cu ușurință silueta dacă o accesorizezi cu o centură în talie.

1.Lee   2.Levi’s   3.Levi’s   4.Tommy Jeans

Detalii de impact

Denimul rămâne, în esență, neschimbat, însă micile amănunte fac diferența în fiecare sezon. Toamna aceasta ne vom bucura de aplicații din dantelă și broderii nu numai pe jeanși, ci și pe jachete sau cămăși din denim. De asemenea, orice element nou de pe denim te va face să ieși în evidență, fie că este vorba despre o panglică din material pe lateralul pantalonilor sau franjuri.

1.Miss Sixty   2.Pepe Jeans   3.Lee   4.Levi’s

Citește alte articole