Jachete la modă în toamna anului 2019

Georgiana
|
29 August 2019
|
Timp de citire 3 min
Timp de citire 3 min

Jachete din denim se poartă foarte mult în această toamnă. Vezi care sunt tendințele actuale, ce stiluri se poartă și care sunt cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Jachete din denim pentru toamna anului 2019

În acest sezon, adepții stilului clasic se pot relaxa în continuare – modelul tradițional de geacă din denim nu a devenit învechit și îl poți purta fără teamă. Cu toate acestea, au apărut alte stiluri și idei de culori noi. Mai presus de toate, ne concentrăm pe culoare. Denimul în nuanțe de negru, albastru, alb sau coral capătă o nouă identitate – această katană arată intrigant și este ieșită din tipare. Pe valul popularității modei retro, stilurile inspirate în mod clar de moda anilor 80 și 90 se întorc, printre care și voluminoasele katane din denim, scurte și largi la umeri. Noutățile sezonului sunt jachetele din denim mai lungi care acoperă șoldurile. Cel mai adesea vei găsi modele cu centură în talie, datorită căreia poți cu ușurință să o adaptezi la figura ta și să obții un aspect cât mai feminin.

 1.Geacă Answear   2.Geacă neagră Answear   3.Geacă roșie Answear

1.Geacă neagră Answear   2.Geacă Answear   3.Geacă Answear

Cu ce purtăm geaca de blugi?

O geacă de blugi este îmbrăcămintea universală pentru primele zile mai răcoroase. Aspectul total din denim este încă în top, așa că, dacă vrei să ieși în evidență, combină jacheta cu cei mai la modă blugi ai sezonului – un model cu croială dreaptă, și un tricou tot din denim.

Katana din denim arată excelent în compania rochiilor și fustelor vaporoase, cu model. Parcurgând această combinație, vei putea demonstra cât de bine te poți juca cu contrastele. În toamna anului 2019 părăsim duo-ul jacheta din denim și tricou. În loc de un tricou, alegem malete și pulovere, care în combinație cu denim creează un aspect intrigant, casual și călduros. Tu cu ce vei purta jacheta din denim?