Citește în 2 min 06 May 2016

Dresurile. Un subiect hot or not?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

dresuri

Este clar. Pana acum putem spune ca avem parte de o primavara capricioasa, care mai degraba iubeste cizmele de cauciuc decat balerinii si pantofii peep-toe.

Si, bineinteles ca hainele cele groase sunt deja bine ascunse in raftul cel mai de sus al dressingului. Fara alta cale de acces la ele pana cam pe la toamna. Asa ca, fustele si rochiile subtiri predomina din nou in dressingului nostru iar noi avem indoieli in ceea ce le priveste deoarece nu stim cum sa le purtam astfel incat sa nu ne fie frig. Am auzit in perioada aceasta foarte multe discutii pro si contra referitoare la dres. Da, dresul de 10, 15, 20 de deni, mat sau lucuios, cu portjartier sau nu. Parerile sunt impartite – ca este ok sa fie purtat cu fuste 3/4 sau ca nu are ce cauta in garderoba decat daca e gros si negru.

Asa ca documentarea a inceput si putem spune urmatoarele:

♥ nu este gresit sa porti dresuri de culoarea piciorului dar mare grija – oricat de tonifiate aveti picioarele protocolul cere sa porti dresuri – cel putin protocolul bunelor maniele. Daca vreti sa va convingeti, va puteti uita la pozele cu Kate Middleton – la Casa Regala dresul este obligatoriu inclus in tinuta de protocol. Dar, la ceea ce trebuie sa aveti grija este nuanta si tipul acestuia. Dresul trebuie sa fie cat mai subtire si cat mai aproape de nuanta piciorului. Practic, el nu trebuie sa fie vizibil.

♥ la sandale nu purtam dresuri – oricat de frig ne-ar fi, sandalele sau pantofii peep-toe cer o tinuta care sa nu includa dresul. Probabil ati remarcat de foarte multe ori tinute esuate din cauza acelei intarituri ale dresului, fix in partea decupata a piciorului. Not stylish at all

♥ la stilettos nu purtam dresuri – nici sosetele scurte, nici sosetele lungi. Stilletos = Sexy iar dresurile nu fac parte din acest capitol.

♥ la rochii negre purtam doar dres fin negru, fara luciu sau lycra. O abordare eleganta, daca silueta ne permite, este adoptarea unui dres negru cu dunga pe linia piciorului. Little Black Dress cere o accesorizare senzuala 🙂

♥ iarna purtam doar ciorapi intre 50-100 deni, mati – intotdeauna asortati cu incaltaminte in aceeasi culoare, pentru un efect de alungire al piciorului.

Iar ca sa trecem si la partea practica, gasiti mai jos o serie de modele de pantofi la care sub nicio forma nu trebuie sa adaugam dres:

Vezi toate modele de pantofi peep toe >>>

 

 

Citește alte articole