Citește în 2 min 06 Oct 2021

Female Revolution – o colecție pentru femeile curajoase

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Exprimă-ți puterea feminină interioară prin ținute curajoase, pline de stil, care îți permit să îți creionezi personalitatea fără a mai fi nevoie de cuvinte. Citește mai multe despre noua colecție answear.LAB, Female Revolution:

Dă startul unei revoluții în dressingul tău!

Female Revolution este o colecție grunge, urbană și atemporală. La baza colecției stau modelele din piele naturală: trenci oversized, jacheta casică din piele, cămașa sau pantalonii largi cu talie înaltă pentru o evidențiere Aparte a siluetei. Colecția answear.LAB include, de asemenea, rochii din piele, minimaliste, cu mâneci lungi, precum și cămăși din lână pe care le poți purta și ca jachetă. Nu vă temeți de pielea naturală – este un material durabil care câștigă nobilimea odată cu vârsta și, dacă este îngrijită corespunzător, va rămâne cu voi multe sezoane. Merită să investiți în calitate și durabilitate!

Elementele din piele naturală ale capsulei sunt completate de pulovere cu carouri grafice alb-negru, cămăși supradimensionate și blugi cu aspect prespălat – un must-have absolut al ultimelor sezoane.

 

Colecția answear.LAB  – Cum să o porți?

Colecția se adresează femeilor curajoase, puternice și care nu se supun regulilor impuse de societate cu privire la cum să își trăiască viața. Combinarea articolelor foarte feminine cu bocanci masivi, pantofi derby sau cizme înalte redau acel element de rebeliune de care o femeie are nevoie. Elementele expresive vor permite oricărei femei să se exprime așa cum îi place, 100%.

Citește alte articole