Citește în 2 min 03 Oct 2021

O nouă colecție answear.LAB: Women on Board! Haine office de toamnă care te vor face să ieși din mulțime

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

A te îmbrăca office nu înseamnă să te îmbraci plictisitor, iar acest lucru este confirmat încă o dată de answear.LAB. Iată care sunt propunerile noastre pentru un aspect elegant, serios dar plin de stil în același timp, ideal pentru mersul la birou:

O nouă colecție capsulă marca answear.LAB revoluționează hainele office. Women on Board este un vis devenit realitate pentru fiecare ”girl boss” care caută alternative moderne la clasicele ținute office de care, sincer, s-a cam plictisit toată lumea. Acum este momentul să te bucuri de un aspect formal, business, dar care să reflecte și personalitatea ta în același timp.

Cui se adresează Women on Board?

Colecția Women on Board a fost creată pentru femeile care, pe lângă jobul pe care îl au, adoră și moda și tot ce ține de acest domeniu. Acum nu mai trebuie să facă concesii: te poți îmbrăca într-un stil fashionist, totodată păstrând eticheta pe care jobul o impune. De aici înainte, ținutele lor nu mai trebuie să fie lipsite de personalitate.

În același timp, această colecție este și pentru adeptele stilului minimalist. Toate piesele sunt versatile, universale, pot fi combinate cu ușurință unele cu altele, astfel încât să obții cât mai multe ținute cu cât mai puține haine.

Ce vei găsi în noua colecție capsulă

Women on Board este o colecție de haine office: sunt rochii elegante midi (dar nu lipsite de personalitate), multe cămăși cu elemente deosebite precum nasturi decorativi și diverse accesorii aplicate, fuste asimetrice și pantaloni cu talie înaltă. Vei găsi de asemenea și costume deux-pieces și veste elegante care sunt deja în tendințe de mai multe sezoane. Nu a fost neglijat nici faptul că toamna este nevoie de o haină groasă pe deasupra, așa că tot aici vei găsi și paltoane elegante din lână. Toată colecția este predominată de culori nemuritoare din zona formală precum negru, bej, alb și bleumarin. Pe lângă haine, în această colecție vei regăsi de asemenea și genți pentru stilul office, cizme și botine, mocasini din piele ecologică, tot ce vei avea nevoie pentru un look office de invidiat.

Citește alte articole