Citește în 2 min 26 Jul 2017

Femeia multi-tasking sau ce trenduri să urmezi sezonul acesta

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Întotdeauna în mișcare, cu un clar obiectiv în minte, noi, femeile moderne și multi-tasking avem nevoie de super-puteri pentru a duce la bun sfârșit programul unei zilei aglomerate.

Și cum în era tehnologiei, super-puterile se pot comanda online chiar de pe answear.ro, am cooptat-o pe super Roxana Voloșeniuc, redactor șef și publisher Elle România în producția unui ghid de fashion și stil care să ne ajute să jonglăm mai eficient cu toate trendurile acestui sezon.

În e-bookul realizat de Roxana, special pentru answear.ro, veți afla ce se poartă și cum se poartă piesele care au cucerit podiumurile de modă internaționale.

“Atunci când vorbim despre tendințe și despre ce se poartă este important înainte de toate să întelegem care este look-ul la modă, cum arată acel personaj modern închipuit de designeri în acel sezon. Cum are părul, cum poartă machiajul, ce transmite atunci când pașește pe podiumul de modă … Si abia apoi începi să te uiți la lungimea fustei, la culoarea bluzei, la imprimeurile care se repetă în colecții și alte detalii de acest fel.”

Roxana ne cucerește încă din primele paragrafe și ne induce un stil la care îi putem adăuga foarte natural marca noastră personală.

Dacă ți-am deschis apetitul și dorești să te delectezi cu informații de top, te invităm să te abonezi la newsletterul answear.ro

Accesează pagina dedicată a proiectului: http://trendulanului.answear.ro/ , introdu-ți adresa de email și ai acces la ghidul realizat de către Roxana Voloșeniuc special pentru answear.ro 🙂

Descarcă e-bookul acum >

Citește alte articole